FOTO / Lidia Buble, ipostază provocatoare la început de an. Incendiară în pat!

02.01.2022, 13:05
FOTO / Lidia Buble, ipostază provocatoare la început de an. Incendiară în pat!
FOTO / Lidia Buble, ipostază provocatoare la început de an. Incendiară în pat!

În prima zi a anului, cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a făcut senzație în mediul online. Vedeta a postat mai multe fotografii în care apare super sexy în pat. De Revelion, artista a purtat o rochie roșie, mulată și fără mâneci, care i-a evidențiat decolteul. De altfel, Lidia Buble a pozat astfel încât să-și pună în valoare atuurile fizice.

Lidia Buble s-a fotografiat provocator de Revelion.

Mândră de atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură, cântăreața a pozat așezată pe pat, îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie, strânsă pe trup și cu un decolteu impresionant, care i-a pus în valoare bustul.

Lidia Buble, ipostază provocatoare la început de an. A făcut show în online

Fotografiile postate de Lidia Buble au adunat aproape 30.000 de like-uri din partea internauților, dar și comentarii de tot felul.

”Zici că te verși”, ”Ești superbă”, ”Ești singură, că arăți patul”, ”Frumos”, ”Așa superbă”, i-au scris internauții.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii – 11. Cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. În ceea ce privește viața sentimentală, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Însă povestea de dragoste dintre cei doi s-a destrămat. De curând, Lidia Buble a fost surpinsă alături de un alt bărbat, Horațiu Nicolae.

Prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Lidia Buble a vorbit despre posibilitatea de a deveni mămică, mărturisind că își dorește o familie cu mulți copii. “Îmi doresc mulți copii. Eu știu cum este să crești într-o familie numeroasă și nu se compară cu absolut nimic. Nu ai cum să explici în cuvinte și nu ai cum să știi decât dacă te naști într-o astfel de familie. Îmi doresc să am cel puțin șase copii…Cel puțin…patru băieței și două fete. Și mă văd o mamă mai nebună. Pe lângă relația mamă-fiu, mamă-fiică, o să fim și cei mai buni prieteni”, a spus vedeta.

citește și...