FOTO / Lidia Buble, ipostaza provocatoare în mare. Cum au reacționat cei care au văzut-o

28.08.2021, 10:30
FOTO / Lidia Buble, ipostaza provocatoare în mare. Cum au reacționat cei care au văzut-o
FOTO / Lidia Buble, ipostaza provocatoare în mare. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, știe cum să atragă atenția celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Artista a postat recent îm mediul online o fotografie în care apare într-o ipostază plină de senzualitate în mare. Imaginea a adunat numeroase reacții din partea internauților.

Lidia Buble a publicat, pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare în mare, într-un costum de baie din două puiese, de culoare neagră.

Vedeta și-a etalat formele într-o ipostază plină de senzualitate. Fotografia a fost făcută în timpul vacanței pe care artista a petrecut-o la Ibiza.

Lidia Buble, ipostaza provocatoare în mare. cer mesaje a primit vedeta de la internauți

Postarea Lidiei Buble a adunat peste 20.000 de aprecieri din partea internauților, dar și numeroase comentarii.

”Imi plăcea odată când era mai naturală, acum se vrea cat mai dezbracata”, ”Frumoasă mereu, minunată”, ”Frumoasa penticostală”, ”Frumos corp”, ”Ce sexy ești”, ”Superbă”, ”Mișto”, ”Arăți bine”, ”Bombă de bombă”, “Lidia, ești prea sexi”, “Wow, cum să nu îți placă așa ceva. Ești superbă!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Lidia Buble de la cei care îi urmăresc activitatea online.

Lidia Buble a avut o relație de cinci ani cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

citește și...