FOTO / Lidia Buble, în cea mai provocatoare ținută. Fără lenjerie intimă!

11.08.2021, 14:14
FOTO / Lidia Buble, în cea mai provocatoare ținută. Fără lenjerie intimă!
FOTO / Lidia Buble, în cea mai provocatoare ținută. Fără lenjerie intimă!

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a apărut în fața fanilor ei din mediul online într-una dintre cele mai provocatoare ținute. Vedeta poartă o rochie pe sub care nu are lenjerie intimă și care îi lasă la vedere atuurile fizice. Ipostaza în care s-a fotografiat artista a stârnit numeroase comentarii pe rețelele de socializare.

Într-una dintre cele mai recente imagini pe care le-a postat pe contul său de Instagram, Lidia Buble apare îmbrăcată într-o rochie mulată și foarte sexy.

Pe sub ținuta respectvă, care îi lasă la vedere formele, cântăreața nu poartă nici sutien, nici lenjerie intimă. Rochia decoltată îi scoate în evidență bustul, iar decupajul de la spate îi lasă la vedere o parte din posterior.

Lidia Buble, în cea mai provocatoare ținută. Cum au reacționat internauții

Fotografia publicată de Lidia Buble a adunat aproape 13.000 de aprecieri din partea internauților, dar și numeroase comentarii.

”Cool”, ”Ce funduleț!”, ”Frumoasă femeie”, ”Ți se vede fundul”, ”Super sexy”, ”Creștin exemplar”, ”Odată cu vârsta ți-am mai crescut și sânii”, ”se cam vede…”, ”Cred că ți-ai pierdut credința”, ”Frumoasă artistă”, ”Sora Lidia , mai aveți puțin si mergeți pe strada goală! Nu știu de ce mai purtați haine”, ”Copil de preot exemplar…”, ”Bunăciune”, ”O mărime mai mică la rochie îți trebuia”, ”Superbă”, au comentat cei care o urmăresc pe Lidia Buble în mediul online.

Lidia Buble a avut o relație de cinci ani cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

citește și...