FOTO EXCLUSIV / Graviduța Nicole Cherry se distrează pe cinste în cluburi. Artista petrece alături de iubit!

22.09.2021, 12:39
FOTO EXCLUSIV / Graviduța Nicole Cherry se distrează pe cinste în cluburi. Artista petrece alături de iubit!
FOTO EXCLUSIV / Graviduța Nicole Cherry se distrează pe cinste în cluburi. Artista petrece alături de iubit!

Cântăreața Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, mai are puțin și devine mămică pentru prima oară. Deși se află în luna a șaptea de sarcinî, artista este extrem de activă și de plină de energie. Nicolae Cherry nu ratează nicio distracție. paparazzi Tacataca au surprins-o pe acesta petrecând pe cinste în club, alături de iubitul ei.

Nicole Cherry se bucură din plin de viață.  Deși se află în cea de-a șaptea lună de sarcină, cântăreața este cât se poate de activă și pusă pe distracție.

Paparazzii Tacataca au surprins-o pe artistă într-un club de fițe, unde a petrecut alături de iubitul ei, Florin Popa.

Graviduța Nicole Cherry se distrează pe cinste în cluburi. E super activă

Îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră, Nicole Cherry s-a distrat pe cinste împreună cu partenerul ei, fiind cât se poate de activă, în ciuda faptului că se află într-o fază avansată cu sarcina.

Alături de o mulțime de alți tineri dornici de distracție ca și ea, Nicole Cherry a profitat din plin de ieșirea în club și s-a bucurat de fiecare moment petrecut în compania iubitului ei.

Nicole Cherry, în luna a șaptea de sarcină

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță. Nicole Cherry a mărturisit că a ales deja numele pentru micuța sa. Artista a afirmat că numele acesteia i-a apărut într-un vis. Micuța se va numi Anastasia.

Aflată în luna a șaptea de sarcină, Nicole Cherry a mărturisit că deocamdată nu a stabilit cum va naște. ”Am discutat cu doctorul nostru că vom stabili dacă natural sau prin cezariană mai aproape de momentul nașterii. Probabil sunt persoane care se gândesc dinainte și stabilesc cu multe luni înainte, însă noi am considerat că vom decide mai târziu, și în funcție de cum evoluează lucrurile până atunci”, a declarat artista pentru revista Viva.

citește și...