FOTO. Delia, apariție super sexy în costum de baie. Cum s-a pozat artista

20.12.2021, 16:50

Delia s-a pozat extrem de sexy. Artista a postat o fotografie în care arată într-o formă de invidiat. Cântăreața le-a încins imaginația internauților, după ce s-a fotografiat în ipostaze de senzație, în apă.

Solista și-a accesorizat ținuta printr-o șapcă cu un imprimeu viu colorat. Solista a reușit să-și ia fanii prin surprindere printr-o ipostază rară. Vedeta nu este văzută deseori îmbrăcată sumar. De-a lungul timpului, Delia a fost văzută rar purtând un costum de baie.

De data aceasta, Delia a purtat un costum de baie sexy, în timp ce se afla într-o vacanță. Ea și-a accesorizat ținuta printr-o șapcă cu un imprimeu viu colorat

 

Ce avere are Delia Matache

Delia este una dintre cele mai excentrice artiste din România. Mulți se întreabă cât reușește să câștige artista.

Se pare că anul 2020 a fost unul extrem de bogat pentru solistă. Dacă pandemia a afectat mulți artiști care au avut de suferit din punct de vedere financiar, cântăreața a reușit să obțină sume impresionante.

Cât a câștigat artista în 2020

În anul 2020, artista a obținut venituri totale de aproape 8,54 milioane lei (1,7 milioane euro) prin societatea pe care o deține, DeliaEvent SRL, care are ca obiect de activitate ”interpretare artistică (spectacole)”, din care a rămas cu un profit net de 4,01 milioane lei (800.000 de euro) și alți 1,97 milioane de lei de la partenerii de afaceri, potrivit declarației de avere.

Capitalurile proprii ale firmei a ajuns la peste 16,3 milioane lei. Delia mai deține două societăți: StarDelSound SRL, cu un profit net de 108.000 lei, in 2020,  si DelMedia Events, care nu mai are activitate de doi ani, a avut o pierdere de 245 lei.

Câți bani câștigă Delia la X Factor

Conturile Deliei au crescut și din colaborarea cu Antena 1, acolo unde este jurat la emisiunile iUmor și XFactor.

Delia a încasat nu mai puțin de 100.000 de euro pentru a participa la show, dar și pentru a rămâne jurat la iUmor, potrivit Cancan.

Potrivit datelor de pe platforma socialblade.com, contul oficial de Youtube al Deliei a fost deschis în anul 2011 și numără peste 540 de mii de abonați. Artista încasează de pe celebra platformă socială între 1.600 și 25.600 de dolari pe lună.

Vedeta este cea mai bine plătită cântăreață din România

Pentru o sumă cuprinsă  între 15.000 și 19.000 de euro Delia prestează la un spectacol, susținut în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste.

 

 

citește și...