Sumele uriașe câștigate de Delia în pandemie. Artista nu a fost deloc afectată financiar

11.07.2021, 10:21
Sumele uriașe câștigate de Delia în pandemie. Artista nu a fost deloc afectată financiar
Sumele uriașe câștigate de Delia în pandemie. Artista nu a fost deloc afectată financiar

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, se pot considera norocoși! Pandemia de coronavirus nu i-a afectat deloc pe cei doi soți, deși artista nu a mai avut concerte ca altă dată. 

Anul 2020 a fost unul extrem de greu pentru majoritatea artiștilor autohtoni, însă afacerile Deliei au mers ca pe roate.

Conform declarației de avere pe anul trecut, Delia a obținut venituri totale de aproape 9 milioane de lei, prin intermediul firmei sale. Profitul a fost, însă, de peste 4 milioane de lei. Firma Deliei are cinci angajați și nu a fost afectată de pandemia de coronavirus.

Delia a câștigat enorm în pandemie

De asemenea, Delia și partenerul ei au investit într-un penthouse de lux, în valoare de aproape 3 milioane de lei, dar au avut bani și de vacanțe exotice.

În 2015, Delia a încasat sume uriașe după ce a lansat piesa “Da, mamă”. După doar 30 de zile, videoclipul piesei „Da, mamă!” a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube, depășind astfel orice record național. Melodia s-a bucurat de un real succes, iar Deliei i-a intrat în buzunar o sumă frumuşică.

Mama Deliei mărturisea că fiica ei i-a făcut o surpriză enormă și a dus-o într-o vacanță de lux în Maldive.

„După am fost în Maldive, unde a fost mai pe relax așa, pentru că era totul izolat pe o insulă, dar cu dotările de ultimă generație în cameră. Adică, de unde vedeai așa niște căsuțe acoperite cu stuf, în interior era tot ce își trebuia, era superb.

A fost 4.000 și ceva de euro noaptea. Eu nu am știut unde merg. Am aflat după. Excursia aia a fost în contul zilei de 8 martie. După am plecat în Egipt. Nu era pentru mine, era pentru taică-su. Am stat o săptămână în Egipt”, a mai povestit mama Deliei Matache.

citește și...