Ce avere are Delia Matache. Suma este impresionantă

18.11.2021, 14:21

Delia este una dintre cele mai excentrice artiste din România. Mulți se întreabă cât reușește să câștige artista. Se pare că anul 2020 a fost unul extrem de bogat pentru solistă. Dacă pandemia a afectat mulți artiști care au avut de suferit din punct de vedere financiar, cântăreața a reușit să obțină sume impresionante.

Alături de soțul ei, Delia Matache duce o viață de lux, artista trăiește într-o casă de peste un milion de euro.

Solista a achiziționat  împreună cu soțul ei, un duplex de 3 milioane de euro într-un nou complex rezidențial care se dezvoltă într-o zonă centrală a Capitalei.

Cât a câștigat artista în 2020

În anul 2020, artista a obținut venituri totale de aproape 8,54 milioane lei (1,7 milioane euro) prin societatea pe care o deține, DeliaEvent SRL, care are ca obiect de activitate ”interpretare artistică (spectacole)”, din care a rămas cu un profit net de 4,01 milioane lei (800.000 de euro) și alți 1,97 milioane de lei de la partenerii de afaceri, potrivit declarației de avere.

Capitalurile proprii ale firmei a ajuns la peste 16,3 milioane lei.

Delia mai deține două societăți: StarDelSound SRL, cu un profit net de 108.000 lei, in 2020,  si DelMedia Events, care nu mai are activitate de doi ani, a avut o pierdere de 245 lei.

Câți bani câștigă Delia la X Factor

Conturile Deliei au crescut și din colaborarea cu Antena 1, acolo unde este jurat la emisiunile iUmor și XFactor.

Delia a încasat nu mai puțin de 100.000 de euro pentru a participa la show, dar și pentru a rămâne jurat la iUmor, potrivit Cancan.

Potrivit datelor de pe platforma socialblade.com, contul oficial de Youtube al Deliei a fost deschis în anul 2011 și numără peste 540 de mii de abonați. Artista încasează de pe celebra platformă socială între 1.600 și 25.600 de dolari pe lună.

Vedeta este cea mai bine plătită cântăreață din România

Pentru o sumă cuprinsă  între 15.000 și 19.000 de euro Delia prestează la un spectacol, susținut în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste.

De ce nu are copii Delia Matache

Delia și Răzvan, soțul ei, au sărbătorit nouă ani de la căsătorie. Totuși, cei doi nu și-au dorit, până acum, să devină părinți.

”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi (nepoții ei, copiii surorii ei, Oana Matache, n.r.). Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a mai spus Delia Matache.

 

citește și...