Delia, ipostază mai puțin obișnuită pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat artista

16.12.2021, 18:01

Delia a postat o fotografie neobisnuită. Fanii au fost suprinsi de ipostaza în care s-a fotografiat vedeta. Artista a postat o fotografie cu fața complet acoperită și stând în poziții ciudate. „Jur că asta e cea mai smecheră postare de pe contul tău”, a scris un fan.

Delia a purtat o cagulă neagră, care i-a acoperit toată fața, o șapcă din fâș și o jachetă supradimensionată roz. Însă, cel mai suprinzator a fost că Delia a pozat în poziții ieșite din comun.

Artista a reprodus ținuta personajului animat Marvin marțianul, un personaj fictiv care apare ca unul dintre principalii dușmani ai lui Bugs Bunny. Personajul respectiv este cunoscut pentru faptul că este morocănos și arată un semn obscen.

Cum au reacționat fanii

„Așa mă ascund eu de responsabilități”/ „Așa te ascunzi tu când nu ai chef să dai autografe?”/ / „Se poartă airbag-ul iarna asta”/ „Te avantajează poza asta”, sunt doar câteva din comentariile pe care artista le-a primit de la fanii ei.

Delia a oferit recent un interviu în care a vorbit despre efectele negative din mediul online.

Cum reacționează vedeta când este criticată

Odată cu succesul dobândit, Delia și-a atras critici dure, fie că este vorba despre deciziile sale vestimentare, fie că este vorba despre decizia de a avea sau nu copii, care s-a transformat în ultima vreme într-o presiune constantă asupra cântăreței. Solista susține că nu e normal „să fii criticat doar pentru că ești persoană publică”.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a spus Delia.

citește și...