Pe ce a cheltuit Delia primii bani pe care i-a câștigat cu trupa N&D. ”Cum erau atunci, cu pietroaie”

10.04.2021, 15:03
Pe ce a cheltuit Delia primii bani pe care i-a câștigat cu trupa N&D. ”Cum erau atunci, cu pietroaie”
Pe ce a cheltuit Delia primii bani pe care i-a câștigat cvu trupa N&D. ”Cum erau atunci, cu pietroaie”

Delia a dezvăluit ce și-a cumpărat din primii bani pe care i-a câștigat pe vremea când cânta în trupa N&D.

Înainte de a urma cariera solo, Delia Matache s-a bucurat de mare succes cu trupa N&D. Despre acea perioadă a vorbit artista în cadrul unui podcast realizat de Gojira. Aceasta a mărturisit cum a fost experiența primului său concert. „Eu am auzit că vom fi plătiți pentru eveniment. Aveam succes deja, era prima piesă lansată, a bubuit atunci. Nu eram total necunoscuți. Eram la Constanța, aveam 17 ani. Și atmosfera aceea pe mine m-a…eu eram ceva gen „Cum, mă? Ne dau bani? Să cântăm?”. Da, așa trebuie. ”Ce tare!””, a povestit Delia, notează spynews.ro.

Vedeta a mărturisit și pe ce a cheltuit primii bani câștigați în perioada când făcea parte din trupa N&D. „M-am dus și mi-am luat niște inele din argint. De undeva de la…, știam eu o constignație unde ma opream eu când mă întoceam de la liceu, dintr-alea cu cruci, cum erau atunci, cu pietroaie”, a dezvăluit Delia.

Ce spune Delia despre soțul ei

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Delia a dat detalii despre partenerul ei de viață. „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția… eu să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva, că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să fac”, a afirmat ea.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere. Suntem o familie și de aici… ”, a completat vedeta, conform sursei citate anterior.

citește și...