FOTO / Daniela Gyorfi a împlinit 53 de ani și se ține bine. ”Vârsta e doar un număr în buletin”

13.10.2021, 10:32
FOTO / Daniela Gyorfi a împlinit 53 de ani și se ține bine. ”Vârsta e doar un număr în buletin”
FOTO / Daniela Gyorfi a împlinit 53 de ani și se ține foarte bine. ”Vârsta e doar un număr în buletin”

Cântăreața Daniela Gyorfi a împlinit 53 de ani în data de 12 octombrie anul acesta. Artista se ține foarte bine și este la fel de provocatoare și de plină de energie ca în urmă cu ani. Vedeta a  dezvăluit, într-un interviu, cum se simte la vârsta de 53 de ani. ”Vârsta e doar un număr în buletin” , a spus, simplu, Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a fost și este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc. Chiar dacă anii au trecut, vedeta a rămas la fel de provocatoare ca în urmă cu ani.

În data de 12 octombrie, Daniela Gyorfi și-a aniversat ziua de naștere. Artista a împlinit 53 de ani, dar este plină de energie și se ține foarte bine din punct de vedere fizic.

Daniela Gyorfi a împlinit 53 de ani și se ține bine. ”Anii trec pentru toată lumea, nu doar pentru mine”

”Vârsta e doar un număr în buletin. Eu mă simt ok cu mine, mă simt bine, nu am nicio treabă că vai câți ani am. Sunt ok așa cum sunt și asta contează cel mai mult. De fapt, contează ce am realizat până la vârsta asta. Anii trec pentru toată lumea, nu doar pentru mine”, a declarat Daniela Gyorfi într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Daniela Gyorfi a vorbit și despre cum o percep fanii: ”De-a lungul timpului unii m-au plăcut la început și apoi…apar tot timpul artiști, sunt genuri muzicale, unele acceptate, unele nu. Fanii mă susțin, mă mai taxează dacă fac vreo prostie. Eu țin cont de părerea lor, dar în general oamenii care te plac, vorbesc de fani de ani de zile, încearcă să înțeleagă. Oamenii care nu mă plac, nu mă plac. Sunt unii care nu mă plăceau la început și și-au schimbat impresia”.

Ce a declarat Daniela Gyorfi despre familia sa

Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

”În relația cu George…nu suntem familia completă, dar mă bucur că ne completăm, mă bucur că este impresarul meu, managerul meu și ne certăm destul de des pe proiectele muzicale, dar important e că vrem amândoi același lucru: calitate, seriozitate, să ieșim cu lucruri frumoase în față. Suntem o familie normală, suntem oameni normali, trebuie să recunoști că nu e numai miere într-o relație și după 15 ani clar că ne mai certăm. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem împreună, o avem pe Maria, suntem o familie cu plusuri și minusuri și cred că cel mai important e că ne completăm. Seara ori vine el și ne spune că ne iubește, că eu dorm cu Maria, ori încercăm, dacă suntem certați peste zi, tot el vine și mă pupă și zice că nu e bine să dormim supărați și are dreptate. De-asta îl iubesc și de-asta funcționează relația noastră că ne asumăm și pe cele bune și pe cele rele”, a spus vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...