FOTO / Cum se prezintă Andreea Mantea în costum de baie. Bruneta e super hot

13.08.2022, 10:33
FOTO / Cum se prezintă Andreea Mantea în costum de baie. Bruneta e super hot
Cum se prezintă Andreea Mantea în costum de baie

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, și-a surprins admiratorii din mediul online cu mai multe fotografii din vacanța pe care o petrece în Grecia. În fotografiile respective, focoasa brunetă și-a eralat trupul în costum de baie. Vedeta se prezintă cât se poate de bine la plajă.

Pe contul săi de pe o rețea de socializare, Andreea Mantea a dat publicității câteva fotografii din vacanța în Grecia.

În imagini, bruneta a pozat într-un costum de baie de culoare albastră, din două piese, care îi scoate în evidență silueta armonioasă, dar și trupul cu forme apetisante.

Cum se prezintă Andreea Mantea în costum de baie. A primit peste 23.000 de like-uri

Fotografiile cu Andreea Mantea în costum de baie pe iaht au adunat peste 23.000 de like-uri din partea internauților.

”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Perfectă”, ”O fată frumoasă și deșteaptă”, ”Cea mai dulce”, ”Frumoasa, deșteaptă, puternica, de neînlocuit!”, ”Ești minunată”, ”Cea mai frumoasa femeie naturala”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”Oriunde ești tu e frumos”, ”Minunată ca întotdeauna”, i-au transmis vedetei cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Cum a slăbit Andreea Mantea

Andreea Mantea a fost invitată de curând la podcastul realizat de Ilinca Vandici – ”Te ascult”, unde a povestit cum a reușit să slăbească. Vedeta TV a spus că Theta Healing a ajutat-o. Metoda prin care Andreea Mantea a slăbit este Theta Healing, un sistem de videcare prin energie. Această tehnică se folosește pentru vindecarea traumelor emoționale, fizice și spirituale.

„Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni. Dar real, asta s-a întâmplat. Înainte luam salată să pot să slăbesc, să scap de câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine”, a declarat Andreea Mantea, potrivit click.ro.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”.

În plan personal,  Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Prezentatoarea de la Kanal D își crește singură fiul.

 

citește și...