FOTO / Cum se menține Magda Pălimariu în formă. ”Am renunţat la diete şi nici nu mă mai frustrez, interzicându-mi lucruri”

09.02.2022, 17:12
FOTO / Cum se menține Magda Pălimariu în formă. ”Am renunţat la diete şi nici nu mă mai frustrez, interzicându-mi lucruri”
FOTO / Cum se menține Magda Pălimariu în formă. ”Am renunţat la diete şi nici nu mă mai frustrez, interzicându-mi lucruri”

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la postul de televiziune Pro TV, este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micile ecrane. Vedeta a explicat ce anume face pentru a a fi în formă. ”Am renunţat la diete şi nici nu mă mai frustrez, interzicându-mi lucruri”, a mărturisit vedeta de televiziune.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. Magda Pălimariu a mai fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. Magda Pălimariu s-a căsătorit dn nou anul trecut. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri. Soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

Magda Pălimariu este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micile ecrane. Are un trup de vis. Despre cum se menține în formă a dat vedeta câteva detalii pentru okmagazine.ro.

Cum se menține Magda Pălimariu în formă. ”Am trecut şi eu prin perioada adolescenţei când încercam să slăbesc cu diete care nu se potriveau organismului meu”

”Am renunţat la diete şi nici nu mă mai frustrez, interzicându-mi lucruri. Dacă am poftă de ceva dulce – mănânc. Dar cred că este foarte important să învăţăm să avem un echilibru alimentar, să ştim să gustăm (nu să ne săturăm) şi să introducem mişcarea în activitatea noastră. Eu, de exemplu, prefer să fac pilates, dar îmi place şi să dansez sau să fac plimbări lungi – aşa reuşesc să menţin şi greutatea”, a explicat magda Pălimariu.


Vedeta a mărturisit că în adolescență a ținut diete care nu i-au făcut deloc bine: ”Dar am trecut şi eu prin perioada adolescenţei când încercam să slăbesc cu diete care nu se potriveau organismului meu”.


Magda Pălimariu a vorbit și despre operațiile estetice. ”Nu sunt împotriva lor, ba chiar dacă pe cineva ajută să capete încredere în sine mi se pare o decizie bună. Personal, nu aş fi de acord cu lucruri exagerate. Nu am apelat la intervenţii estetice, însă nu spun nu pe viitor”, a mai declarat ea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...