FOTO / Cum s-a fotografiat Lidia Buble la piscină. Imediat au apărut reacțiile

24.03.2021, 09:43
FOTO / Cum s-a fotografiat Lidia Buble la piscină. Imediat au apărut reacțiile
FOTO / Cum s-a fotografiat Lidia Buble la piscină. Imediat au apărut reacțiile

Cântăreața Lidia Buble apare într-o ipostază super sexy la piscină.

Lidia Buble a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare  la piscină, într-un costum de baie minuscul. Artista a pozat astfel încât să-și pună în valoare atuurile fizice, în special posteriorul ferm și bombat. Vedeta a făcut furori în mediul online cu ipostaza super sexy în care s-a fotografiat, adunând peste 26.000 de like-uri de la internauți.

”Ești cea mai bombă din toată Europa”, ”Frumusețe”, ”Dulce”, ”Ce frumoasă poză și ce inedită”, ”O fotografie superbă”, ”Cea mai drăguță”, i-au transmis Lidiei Buble cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună de aproximativ nouă luni. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

citește și...