FOTO / Cum s-a fotografiat Lidia Buble în baie. ”Fără comentarii”

10.04.2021, 15:15
FOTO / Cum s-a fotografiat Lidia Buble în baie. ”Fără comentarii”
FOTO / Cum s-a fotografiat Lidia Buble în baie. ”Fără comentarii”

Cântăreața Lidia Buble s-a fotografiat în baie într-o ipostază plină de senzualitate.

Lidia Buble și-a surprins fanii din mediul online cu o poză în care apare într-o ipostază provocatoare. Aceasta s-a lăsat fotografiată dezbrăcată în baie, având însă grijă să nu lase la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Postarea Lidia Buble a adunat numeroase like-uri, dsar și mesaje din partea celor care o urmăresc pe vedetă în mediul online.  ”Fără comentarii”, ”Păcat. te-ai prostit cu asemenea reclame. Nu supăra pe Dumnezeu, ești fiică de creștini. Ai o voce de aur, folosește vocea, nu corpul”, ”Bine că goală pozezi”, ”Frumusețe”, ”Să nu răcești”, i-au transmis internauții cântăreței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble a avut o relație de cinci ani cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună de aproximativ nouă luni. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

citește și...