FOTO / Cum poate să arate Tani Budi! Cine ar crede că are peste 50 de ani

25.11.2020, 10:56
FOTO / Cum poate să arate Tani Budi! Cine ar crede că are peste 50 de ani
FOTO / Cum poate să arate Tani Budi! Cine ar crede că are peste 50 de ani

Tania Budi are 52 de ani, însă nu-și arată nici pe departe vârsta. Arată ireproșabil și este într-o formă fizică de invidiat.

Tania Budi pare că a găsit secretul tinereții. La 52 de ani, aceasta are o siluetă de vis și arată incredibil de bine.

Vedeta face furori cu fiecare apariție a sa, iar imaginile cu ea în ținute sexy sau în costum de baie primesc numeroase aprecieri din partea celor care urmăresc activitatea vedetei în mediul online.

Cum a ajuns Tania Budi să se angajeze la TV

Tania Budi a fost una dintre cele mai cunoscute și mai frumoase crainice TV ale anilor de după Revoluția din 1989. Într-un interviu pentru revista Viva, Tani Budi a făcut dezvăluiri legate de cariera sa, explicând cum a ajuns să lucreze în televiziune. ”În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toți novice în branșa asta, învățam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admirație profundă pentru crainicele Televiziunii Române și a fost al doilea vis din viața mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deșteaptă decât frumoasă”, a declarat vedeta.

Tania Budi a mărturisit că s-a angajat ușor în televiziune. ”Simplu. M-am dus în audiență la directorul de atunci al Antenei, dumnealui m-a trimis să dau o probă cu doamna Doina Anastasiu, am dat-o, iar a doua zi m-au anunțat că sunt angajată. Eu aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea, în special, că am o voce bună, dicție, dar și o prezență OK”, a mai spus ea.

Tani Budi a afirmat că la început i-a plăcut în televiziune pentru că începuse să fie recunoscută de oameni. ”Fiind foarte tânără îmi plăcea că lumea începuse să mă recunoască. Lucru care nu știu dacă îmi mai place prea tare în ziua de azi. (zâmbește) Eram chemată să prezint multe spectacole, am prezentat de două ori Cerbul de Aur și datorită faptului că apăream la TV am obținut și un rol într-un film. Cel mai mare privilegiu era că făceam ceea ce îmi plăcea și câștigam și bani din asta”, a încheiat aceasta.

citește și...