Cum se menține în formă Tania Budi la 52 de ani. Care sunt secretele ei de frumusețe

10.08.2020, 10:07
Cum se menține în formă Tania Budi la 52 de ani. Care sunt secretele ei de frumusețe
Cum se menține în formă Tania Budi la 52 de ani. Care sunt secretele ei de frumusețe

La 52 de ani, fosta vedetă de televiziune Tania Budi pare să nu îmbătrânească deloc. Arată fenomenal și are silueta unei tinere de 20 de ani.

Tania Budi impresionează la fiecare apariție a sa. Blonda atrage imediat atenția cu frumusețea sa. Are 52 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta din buletin. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, cum se menține în formă și care sunt trucurile ei de îngrijire.

”În afară de gene, există un stil de viață ponderat, aproape sănătos și există la fel de multă grijă pentru interior, cât și pentru exterior. În ultimii 30 de ani am învățat să mă fardez natural și corect, am învățat să zâmbesc din ce în ce mai inteligent, lucruri care mă determină să mă plac azi mult mai tare decât mă plăceam cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă.

Grija interioară, cred totuși, că e mult mai importantă decât cea exterioară, pentru că se vede pe mimică, pe cum articulezi cuvintele. Dar și îngrijirea fizică e foarte necesară. O crema bună, un botox mic (lumea nu prea știe ce înseamnă, crede că se bagă în buze), o piele radiantă, un zâmbet perfect sunt plusuri ale oricărei personalități complexe feminine”, a declarat Tania Budi.

”Fac sport. Alerg cel puțin un km pe zi în aer curat, fac electro stimulare cu un costum ems, de două ori pe săptămână. Și niște pilates. Cam atât”, a adăugat ea.

Care este meniul ei

Tania Budi a vorbit și despre alimentația pe care o are, explicând că încearcă cât de mult poate să evite dulciurile.

”Mănânc orice, oricând, dar în cantitate mică. Cam o jumătate sau chiar o treime dintr-o porție pe care aș mânca-o în mod normal. Evit mult zahărul și, evident, dulciurile, dar asta nu înseamnă că nu mănânc din când în când ciocolată, înghețată sau prăjituri. O dată la două săptămâni… Cam așa”, a explicat vedeta.

citește și...