Ce a pățit Lucian Viziru la începuturile sale în televiziune. ”Toată echipa a rămas cu gura căscată și s-au panicat toți”

24.11.2020, 16:28
Ce a pățit Lucian Viziru la începuturile sale în televiziune. ”Toată echipa a rămas cu gura căscată și s-au panicat toți”
Ce a pățit Lucian viziru la începuturile sale în televiziune. ”Toată echipa a rămas cu gura căscată și s-au panicat toți”

Lucian Viziru și-a amintit de începuturile sale în televiziune. Acesta a povestit prion ce experiențe a trecut.

Lucian Viziru trăiește de peste 7 ani în Germania, alături de soția lui, Ema, și fiul lor, Mihai.

În România, acesta a fost prezentator de televiziune și a jucat în telenovele. Despre începuturile sale în televiziune, la emisiunea ”Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV, și-a amintit Lucian Viziru. Acesta a panicat toată echipa înainte de primul live. ”Și acum râd când îmi aduc aminte de prima mea intervenție live de la Poveștiri adevărate. Înainte să ajung prezentator la Acasă TV am dat o probă excelentă. Am citit perfect de pe prompter, am realizat un interviu foarte bun la canapea, așa cum se făcea în timpul emisiunii, motiv pentru care mi s-a oferit jobul. Dar s-a apropiat momentul primului live. Eram atât de emoționat, încât la prima intervenție în direct, în care prezentam subiectele emisiunii ce avea să înceapă după un sfert de oră, m-am bâlbâit atât de tare încât nu s-a înțeles nimic”, a povestit Lucian Viziru pentru protv.ro.


”Toată echipa de producție, care abia aștepta să vadă cum mă descurc la prima intervenție live, a rămas cu gura căscată și s-au panicat cu toții. După câteva secunde aceeași echipă a început un râs isteric, în frunte cu producătorea emisiunii, pe fața căreia se putea citi întrebarea: Ce mama mă-sii fac acum că mai am un sfert de oră până începe emisiunea și ăsta de pe scaun nu e în stare să scoată două vorbe? Nu o să le uit niciodată fețele dinaintea începerii emisiunii propriu-zise. Cu siguranță că e doar în mintea mea, dar parcă văd și acum cum unul se roagă, altul își sună mama să-i spună că o iubește, celălalt își trage două palme și cu toții se uită, fie la monitoare, fie la mine, în speranța că ăla de la Gaz pe Foc să nu-i lase fără job. Până la urmă a ieșit totul foarte bine, ba chiar am reușit o audiență record la prima mea intervenție live în trustul PRO TV, cu mult peste emisiunea fostei mele colege Andreea Esca”, a completat acesta.

La ce emisiune se uită Lucian Viziru


Lucian Viziru a mărturisit că urmărește la TV emisiunea ”Ferma”, unde fratele său, Augustin Viziru, este concurent.

În martie 2015, Lucian Viziru intra în Fermă, unde fratele lui concura deja. A fost o aventură scurtă, fiindcă artistul a părăsit repede competiția.

„Nu am fost niciodată genul care să se uite la emisiuni, dar mă uitam din când în când la filme și la meciuri de fotbal. Acum mă uit la emisiunea Ferma, să-l văd pe bărbosul ăla care seamănă cu mine și poartă același nume de familie”, a mai declarat Lucian Viziru pentru sursa menționată anterior.

citește și...