FOTO / Viviana Sposub, în costum de baie la ”Ferma”. Și-a etalat formele în toată splendoarea!

02.10.2020, 14:14
FOTO / Viviana Sposub, în costum de baie la ”Ferma”. Și-a etalat formele în toată splendoarea!
FOTO / Viviana Sposub, în costum de baie la ”Ferma”. Și-a etalat formele în toată splendoarea!

Viviana Sposub și-a etalat formele în costum de baie la emisiunea de televiziune ”Ferma”.  Vedeta are un trup cu forme mai mult decât apetisante.

În ediția de joi a emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, Viviana Sposub a făcut baie în tabăra fermierilor. Vedeta de televiziune și-a afișat tupul cu forme apetisante într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră. bruneta are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, având un trup cu forme care atrag imediat privirile.

În timp ce concurenții participau la duelul dintre Andrei Stoica și Cezar Ouatu, cei trei bandiți – Gabriel Toader, Giulia Nahmany și Viviana Sposub, au primit permisiunea de a merge în Fermă.

Aceștia au putut face orice și-au dorit fără a lăsa urme.

Giulia Nahmany a ales să se bucure de mâncare și să își facă un duș, aceleași lucruri aflându-se și printre preferințele Vivianei Sposub.

De cealaltă parte, Gabriel Toader a cercetat Ferma, încercând să obțină cât mai multe indicii care să îi ajute pentru următoarele misiuni.

Viviana Sposub, în tandrețuri cu George Burcea

La ”Ferma”, între Viviana Sposub și George Burcea, fostul partener de viață al Andreei Bălan, s-a înfiripat o idilă. De altfel, Viviana Sposub și George Burcea au fost surprinși în momente de tandrețe și chiar s-au sărutat pasional.

Viviana Spșosub a afirmat chiar că îl vede câștigător al competiției ”Ferma” pe actorul George Burcea.

“Eu tind foarte mult să cred că o să câştige George Burcea. Omul m-a impresionat cum nu m-a impresionat nimeni. Nu ştiam că e capabil de atâtea lucruri, omul se descurcă cu orice situaţie. Eu oricum eram prelungirea coprului său pentru că am fost legaţi, cumva eram mai eficienţi împreună şi îi este foarte greu cu siguranţă, să fim serioşi, nu face nimic fără mine. Eu sunt şi în mintea lui. Eu gestionez toate acţiunile sale”, a afirmat ea.

citește și...