FOTO / Cum arăta Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, în urmă cu 20 de ani. Bine de tot!

22.11.2022, 10:56
FOTO / Cum arăta Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, în urmă cu 20 de ani. Bine de tot!
Cum arăta Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, în urmă cu 20 de ani

Luana Ibacka, fosta soție a prezentatorului de televiiune Cabral, are 55 de ani, dar nu își arată nici pe departe vâsta. Vedeta se prezintă impecabil din punct de vedere fizic și este neschimbată față de anii din urmă. OPe contul său de socializare, Luana Ibacka a dat publiciății o fotografie în care apare așa cum arăta în urmă cu 20 de ani.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka.

Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, a dat publicității o fotografie în care apare așa cum arăta în urmă cu 20 de ani, mai exact în anul 2002. Vedeta este neschimbată și este într-o formă fizică de invidiat. De altfel, Luana Ibacka a mărturiisit și cum reușește să se mențină în formă. Aceasta a explicat că nu a avut niciodată probleme cu greutatea, dar că ar apela la un profesionist dacă și-ar dori vreodată să slăbească sau să se echilibreze emoțional.

Cum arăta Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, în urmă cu 20 de ani. ”Eu nu vând nimic, nici grasă n-am fost”

”Oameni buni, observ indarjirea persoanelor plinute care au slabit de a vinde carti, metode proprii, tehnici de slabit etc. Observ ca exista si nutritionisti/e plinute care tin cursuri si seminarii on line pe teme de – kg.. Eu nu vand nimic, nici grasa n-am fost, insa daca as vrea sa slabesc as alege un personaj stabil fizic si emotional, cu istoric in medicina sau sport, care n-a fost gras, distrus, si si-a dat cu reveneala cand sa dea coltul… Valabil si pentru psiho.. , terapeuti si tot felul, care tot loviti in iubire, sentimente, sau boli grave, au gasit de cuviinta sa transforme propria experienta in business.Ma bucur de o viata fericita si o sanatate buna, fiind autodidacta si folosind corect profesiile mele de jurnalist si life trainer. Iete ca reusesc sa traiesc bine merci , fara sa fi scris carti, programe online, si sa-mi vand sufletul pentru popularitate. Cred ca azi traiesti bine daca esti cumpatat, educat, conectat in mod real (nu virtual), la oameni si experiente de buna si foarte buna calitate. Si desigur, la Dumnezeu. Inca o data.. post usor, suplimentati cu vitamine si minerale, inotati , dansati, meditati, rugati-va, zambiti, practicati exercitiu fizic. ♥️🙏Modelul suprem e unul singur. De neconfundat si de neratat”, a scris Luana Ibacka în mediul online.


Vedeta le-a transmis un mesaj și celor care au criticat-o: ”Dragi hateri, impactul textului asupra fiecaruia, si desigur cuvintele pe care le lasati pe wall ul meu – livreaza informatii despre voi, nu despre mine😅😅😅 Eu sunt empatica cu cine doresc! Si doresc , in functie de context. Textul e clar: merg pentru slabit la un profesionist in nutritie! Medic! Si eu am facut un curs de nutritie, de personal trainer si multe altele. Insa viata unui om nu mi-o asum, dandu-i sfaturi dupa ureche. Fiecare om e unic, nu merge asa simplu. Ignoranta si rautatea turmei fac ca oamenii normali, educati, care s-au abtinut sa cada in vicii si au atentie sporita la vorbe, fapte, consum etc – sa para niste “ frustrati”. Eu ma simt grozav si de neclintit chiar si in fata dispretului vostru. E al vostru, nu al meu. Hate placut , haterilor 🫶”.

 

citește și...