FOTO / Cufere cu nestemate, elementul-surpriză al ultimei etape de la ”Asia Express”. O echipă va părăsi competiția

22.11.2021, 14:46
FOTO / Cufere cu nestemate, elementul-surpriză al ultimei etape de la ”Asia Express”. O echipă va părăsi competiția
FOTO / Cufere cu nestemate, elementul-surpriză al ultimei etape de la ”Asia Express”. O echipă va părăsi competiția

Cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aur la Asia Express- Drumul Împăraților au avut parte de o nouă zi plină de aventură pură în Israel, ultima țară a traseului. Misiunile au fost diverse, iar probele le-au testat puterea de convingere, rezistența fizică, dar și rezistența psihică, pentru că în acest moment al competiției provocările devin din ce în ce mai dure.

Un nou element surpriză a fost introdus în această etapă. Trei cufere cu nestemate roșii sau verzi i-au așteptat pe concurenții care au ajuns, de-a lungul ediției de duminică, ultimii la Irina Fodor. Cosmin și Eliza Natanticu, alături de Lidia și Estera Buble, au fost cele două echipe nevoite să aleagă câte un cufăr din cauza faptului că au ajuns pe ultimul loc, însă ce pietre ascund cuferele, telespectatorii pot afla în următoarele ediții. ”E foarte urât momentul cu această cutie ce ne poate decide soarta. Nu știu dacă ne va purta noroc. Nu-mi place, pentru că nu știu ce se află înăuntru”, au spus surorile.


Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, cursa continuă pe Drumul Împăraților cu cele 4 echipe rămase în cursă, sub amenințarea cutiilor secrete. În acest moment al jocului, o singură cutie mai este disponbilă și va fi oferită ultimei echipe care ajunge la Irina Fodor în ediția de diseară. Ritmul competiției va fi, din acest motiv, extrem de tensionat: ”Astăzi vom afla ce echipă din cele patru va pleca acasă. Asta este marele stres. Singurul gând este să scăpăm!”. Firul acțiunii îi va purta pe concurenți pe o distanță lungă, cu multe opriri, iar autostopul se va dovedi decisiv. Misiunile continuă prin tunelurile subterane ale cavalerilor cruciați, dar și în Haifa, acolo unde vedetele vor descoperi gusturile și tradițiile emblematice evreiești. Urmează cea mai strânsă cursă de până acum, o cursă în care determinarea, rapiditatea și puterea psihică a vedetelor vor fi puse la grea încercare: ”Panica din cursă era peste nivelul acceptabil”, va spune Cuza. În această seară, o echipă va părăsi competiția.

9 echipe au luat startul la ”Asia Express”, sezonul patru. Au mai rămas patru în competiție

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco. A cincea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express” a fost cea formată din actrița Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...