FOTO / Cristina Spătar, superbă în costum de baie. Are 50 de ani și arată fabulos!

26.10.2022, 10:49
FOTO / Cristina Spătar, superbă în costum de baie. Are 50 de ani și arată fabulos!
Cristina Spătar, superbă în costum de baie.

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 50 de ani, și-a încântat admiratori din mediul online cu o sirie de fotografii din cavanța petrecută în Dubai. În imaginile respective, artista apare în costum de baie, la plajă. Cristina Spătar arată fabulos, etalând un trup cu forme fără cusur. Internauți s-au întrecut să o complimenteze pentru felul în care arată.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei. În ultima perioadă de timp s-a zvonit că artista are probleme financiare și că ar avea de gând să se mute în Anglia. Însă, cântăereața a dezvăluit recent că urmează să se mute în casă nouă, împreună cu cei doi copii ai săi. Aceasta  și-a achiziționat o casă la roșu în Crevedia, zonă în care a locuit împreună cu fostul soț, Alin Ionescu, până la divorțul de acesta.

Pe contul ei de socializare, Cristina Spătar a dat publicitățiii mai multe fotogafi din vacanța petrecută în Dubai. Acesta s-a lăsat fotografată în costum de baie, la plajă.

Cristina Spătar, superbă în costum de baie. Și-a încântat admiratorii

În fotografiile respective, Cristina Spătar își etalează formele într-un costum de baie din două piese, care îi vine perfect. Cântăreața se prezintă impecabil din punct de vedere fizic, având o silietă de vis și un trup cu forme de invidat.

”Super”, ”Superbă și fumoasă”, ”Superbă”, ”Superbă ca de obicei”, ”prințesă”, ”Frumoasă doamnă”, ”Foarte frumos”, ”Super sexy!🔥Ești perfectă!”, ”Bine de tot”, ”Pisi”, i-au transmis Cristnei Spătar toți cei care îi urtmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

citește și...