FOTO / Ce siluetă de vis are Andreea Bălan! Ireproșabilă în costum de baie!

31.07.2022, 17:24
FOTO / Ce siluetă de vis are Andreea Bălan! Ireproșabilă în costum de baie!
Ce siluetă de vis are Andreea Bălan!

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, se relaxează după ce a participat la show-ul de televiziune ”America Express”, care a fost filmat în mai multe țări din Ameica Latină. Vedeta se află în vacanță în Bulgaria și se simte de minune. Artista s-a pozat în costum de baie, etalându-și silueta ireproșabilă și formele fără cusur.

Andreea Bălan și-a luat o binemeritată vacanță după filmările pentru ”Ameica Express”, la care a făcut echipă cu colega și prietena sa, Andreea Antonescu.

Cântăreața a mers să se relaxee în Bulgaria. ”E atat de bine sa ma relaxez, sa fiu linistita si sa nu am nimic de facut.. Dupa super – aventurile si adrenalina din @america.express_romania, in sfarsit ma regasesc, iar timpul petrecut cu familia mea este nepretuit”, a transmis Andreea Bălan în mediul online.

Ce siluetă de vis are Andreea Bălan! Arată bine de tot în costum de baie!

Pe contul său de pe o rețea de socialiare, Andreea Bălan și-a încântat fanii cu mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie din două piese, de culoare albastră, care îi pune foarte bine în valoare silueta de vis și formele fără cusur.

”Superbă”, ”Minunată”, ”Frumoasă”, ”magnifică”, ”Ești tare frumoasă și ai un corp de invidiat”, ”Ești super elegantă și frumoasă”, ”Ești o frumoasă”, ”Superbă fată”, ”Extraordinară”, ”O păpușică”, ”Supe fată”, ”Minunată”, ”Magnifică”, au complimentat-o fanii pe Andreea Bălan.

Andrea Bălan a fost căsătorită și are două fetițe

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, cum se descurcă în rolul de mamă singură și cine o ajută în creșterea celor două fetițe ale sale.

”Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte. Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele”, a declarat Andeea Bălan.


Artista a mărturisit că mama sa este cel mai mare ajutor pentru ea: ”Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella 3 luni… Da, merg la o grădiniţă care este chiar lângă casa noastră şi le place foarte mult. Fac multe activităţi frumoase şi au evoluat foarte frumos”.

 

citește și...