FOTO / Ce bine arată Irina Fodor. Spectaculoasă în orice fel de ținută!

16.09.2021, 10:30
FOTO / Ce bine arată Irina Fodor. Spectaculoasă în orice fel de ținută!
FOTO / Ce bine arată Irina Fodor. Spectaculoasă șu orice fel de ținută!

Irina Fodor, partenera de viață a lui Răzvan Fodor, este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe din peisajul showbiz-ului autohton. Posesoarea unui trup cu forme perfecte, Irina Fodor arată spectaculos în orice ținută, fie că este vorba despre rochii elegante sau costum de baie. Fotografiile postate de vedetă în mediul online stau dovadă în acest sens.

Irina Fodor are o siluetă impecabilă și un trup foarte tonifiat.

Vedeta știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice și reușește să atragă toate privirile oriunde își face apariția.

Ce bine arată Irina Fodor!  Impecabilă și în rochie elegantă, și în costum de baie

Irina Fodor este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică numeroase fotografii din viața de zi cu zi, de la evenimentele la care participă, de la filmările pentru emisiunile pe care le prezintă sau din vacanțe.

Indiferent în ce ținută își face apariția, Irina Fodor arată fără reproș, etalând un corp foarte bine proporționat.

Irina Fodor, o familie fericită alături de Răzvan Fodor

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. Cei doi se înțeleg de minune. Răzvan Fodor a făcut declarații despre partenera sa de viață la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

”Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație”, a spus acesta.  ”Eu sunt mai fătălău așa. Eu sufăr fără nevasta-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place”, a mai declarat Răzvan Fodor, citat de spynews.ro.

Irina Fodor, prezentatoare la la Antena 1

Noul sezon ”Asia Express” a pornit pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure – cooking show. „Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele grecești. Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor, care va avea alături și un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

 

citește și...