FOTO / Câte kilograme a slăbit Andreea Mantea. ”Am văzut rezultate foarte bune”

11.05.2022, 10:40

Vedeta de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a luat măsuri în ultima perioadă de timp pentu a scăpa de kilogramele nedorite și pentu a aunsge la silueta mult-visată. Bruneta a dezvăluit câte kilograme a reușit să dea jos în ultimele trei luni și ce anume a făcut. ”Am văzut rezultate foarte bune”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea a reușit să scape de kilogramele în plus care o deranjau.

Focoasa brunetă a dezvăluit, pentru okmagazine.ro, câte kilograme a dat jos în ultima vreme, dar și ce face pentru a avea silueta dorită.

Câte kilograme a slăbit Andreea Mantea. ”În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme”

”Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme. Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate… Vreau să mă tonific, apoi să mă menţin. Consider că pot să am grijă la ce mănânc”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Vedeta TV a explicat și ce alimente îi sunt interzise pentru că are alergii: ”Şi la dude, la fel, dezvolt o alergie foarte periculoasă la acestea. Alergiile la ceapă, cireşe, fructe de mare şi dude au apărut după ce am născut. Un an de zile am mâncat doar cartofi, mămăligă şi mozzarella… Sushi aş mânca nonstop, de dimineaţă şi până seara. Doar că nu pot, din cauza alergiei”.

Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

 

citește și...