FOTO / Bianca Drăgușanu și-a etalat formele în Dubai. Cele mai sexy apariții ale vedetei în vacanță

10.05.2021, 09:45
FOTO / Bianca Drăgușanu și-a etalat formele în Dubai.  Cele mai sexy apariții ale vedetei în vacanță
FOTO / Bianca Drăgușanu și-a etalat formele în Dubai. Cele mai sexy apariții ale vedetei în vacanță

Bianca Drăgușanu și-a etalat formele foarte bine conturate în costum de baie, în vacanța din Dubai.

Pe contul său de socializare, Bianca Drăgușanu a publicat fotografii din timpul vacanței în Dubai. Vedeta și-a etalat trupul în costum de baie, spre deliciul fanilor săi din mediul online, care au dat like după like.

”Numărul unul în România, poate să spună oricine orice ar vrea”, ”Mie îmi place așa cum e, nu este nimeni perfect”, ”E alegerea ei câte operații și-a făcut. Fiecare face ce vrea cu viața lui și nu trebuie să dea explicații. Eu o admir așa cum e”, ”Oricare femeie, dacă ar avea posibilități ca Bianca, și-ar schimba ceva le ea. Bravo ei, s-a transformat exact cum și-a dorit”, ”LȘa piscină și palmieri îți stă bine”, ”În pozele pe care le face arată mult mai bine decât în realitate”, ”Ești cea mai tare femeie din România”, ”E super frumoasă, se întreeține și e sexy rău”, au comentat internauții la fotografiile Biancăi Drăgușanu.

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre operațiile Biancăi Drăgușanu


Creatorul de modă a comentat recent,  la podcastul lui Cătălin Măruță,  despre operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu, fosta sa iubită. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. Acum, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

”E nevoie să fie ea în centrul atenției, să fie ea importantă, divă. Eu mă bucur că și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că poate să fie o mamă extraordinară. Eu am luat-o neoperată, n-avea nicio operație. Pe urmă, într-adevăr, cred că la nas și-a făcut ceva. Face sport, și-a pus silicoane… păi și-au pus toate silicoane”, a mai spus acesta, conform sursei mai sus-menționate.

”Toate fetele din generație vor să fie ca Bianca Drăgușanu și toți bărbați vor să o…dar zic, nu-mi place, mă, că e siliconată. Dar ar vrea! Ipocrizia”, a adăugat el.

citește și...