FOTO / Bianca Drăgușanu, goală în cadă. Mai provocatoare ca niciodată!

15.08.2021, 10:24
FOTO / Bianca Drăgușanu, goală în cadă. Mai provocatoare ca niciodată!
FOTO / Bianca Drăgușanu, goală în cadă. Mai provocatoare ca niciodată!

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, știe foarte bine cum să înfierbânte imaginațiacelor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de provocatoare. Bianca Drăgușanu s-a pozat dezbrăcată în cadă.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele dintre vedetele din peisajul showbiz-ului românesc care știe foarte bine cum să atragă atenția fanilor.

Pe contul său de socializare, vedeta a făcut furori cu o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de provocatoare.

Bianca Drăgușanu, goală în cadă. A adunat rapid peste 10.000 de like-uri


Bianca Drăgușanu a postat o imagine în care apare goală, în cadă, acoperită de spumă astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit.

Ipostaza provocatoare în care s-a pozat Bianca Drăgușanu a adunat rapid peste 10.000 de like-uri din partea internauților.

Ce a declarat Bianca Drăgușanu despre studiile pe care le are. ”Adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții”


Bianca Drăgușanu a vorbit la podcastul lui Damian Drăghici și despre studiile pe care le are. A făcut doi ani de facultate, după care a renunțat. “Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea. Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a spus ea.

În plan sentimental, Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

citește și...