FOTO / Bianca Drăgușanu, despre momentul în care și-a pus silicoane. ”Îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”

18.07.2021, 10:50
FOTO / Bianca Drăgușanu, despre momentul în care și-a pus silicoane. ”Îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”
FOTO / Bianca Drăgușanu, despre momentul în care și-a pus silicoane. ”Îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”

Bianca Drăgușanu a investit foarte mult în imaginea ei de-a lungul timpului. A recurs la ajutorul medicului estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Prezentă la podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu și-a amintit de perioada când și-a pus silicoane. ”Îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”, a afirmat ea.

Bianca Drăgușanu a fost invitată la podcastul realizat de Damian Drăgici, unde a dat numeroase detalii despre viața sa.

Printre altele, vedeta și-a amintit de momentul în care și-a pus silicoane. De asemenea, Bianca Drăgușanu a explicat și cum se meține în formă.

Bianca Drăgușanu, despre momentul în care și-a pus silicoane. ”Purtam bureți la sutien și am zis că nu se mai poate”


Bianca Drăgușanu a mărturisit că, în urmă cu ani, recurgea la tot felul de trucuri pentru a părea că are un bust mai generos. Ulterior a decis să își pună silicoane. ”Pe la 25 cred, purtam bureți la sutien și am zis că nu se mai poate. Țin minte că în perioada aia îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”, a mărturisit vedeta la podcastul lui Damian Drăghici, citată de click.ro.

Bianca Drăgușanu a explicat și cum se meține în form ă și ce alimente consumă: “Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”. ”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a adăugat ea.

Cea a declarat Bianca Drăgușanu despre studiile pe care le are. ”Adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții”


Bianca Drăgușanu a vorbit la podcastul lui Damian Drăghici și despre studiile pe care le are. A făcut doi ani de facultate, după care a renunțat. “Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea. Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a mai spus ea, conform sursei mai sus-menționate.

În plan sentimental, Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

 

 

citește și...