FOTO / Anna Lesko, răvășitoare în așternuturi. Senzualitate maximă!

01.04.2022, 10:42
FOTO / Anna Lesko, răvășitoare în așternuturi. Senzualitate maximă!
FOTO / Anna Lesko, răvășitoare în așternuturi. Senzualitate maximă!

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, este o apariție de fiecare dată. Artista își incită admiratorii din mediul online cu cele mai provocatoare ipostaze. De data aceasta, vedeta s-a lăsat fotografiată în  așternuturi, îmbrăcată întrr-un body din dantelă, apariția sa fciind intens comentată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

În imaginea postată pe contul său de socializare, Anna Lesko apare întinsă în pat.

Îmbrăcată într-un body din dantelă, cântăreața este mai provocatoare ca niciodată.

Anna Lesko, răvășitoare în așternuturi. A primit mesaje peste mesaje de la intenauți

Apariția plină de senzualitate a Annei Lesko i-a făcut pe internauții să trimită numeroase mesaje.

”Ești prea dezbrăcată”, ”Uimitor de frumoasă”, ”Cea mai cea”, ”Irezistibil de frumoasă și sexy”, ”Mereu surprrinzătoare cu poze faine”, ”Cine te-a făcut, cine te-a sculptat? magică, fabulos de frumoasă”, ”Bine pe poziție”, ”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Cred că a fost plăcută noaptea”, ”Anna ca bomboana”, ”Tot frumoasă ești, de ce înaintezi în vârstă, tot mai frumoasă rămâi!”, ”Ești o drăguță”, i-au spus cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Anna Lesko s-a iubit cu Irinel Columbeanu

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90. Relația dintre Lesko si Irinel a început pe vremea când Anna era o puștoaică de 17, cu visuri mari. Pe de altă parte, el era un tânar afacerist în varsta de 38 de ani. Între ei totul a început in 1996, la Casino Constanța, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Chiar dacă mulți nu au dat nicio șansă relației, Irinel și Anna s-au iubit mai bine de opt ani.

 

Primul volum al cărțții scrise de Irinel Columbeanu începe cu copilăria omului de afaceri și se încheie cu vacanța la Paris în care a fost însoțit de Anna Lesko. Despre relația cu aceasta, Irinel Columbeanu a dat câteva detalii pentru impact.ro. „Cartea începe cu nașterea mea și se termină cu sfârșitul anului 2002, cu călătoria mea la Paris împreună cu Anna Lesko, pentru a mă reface după un moment critic din viața mea”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro.

Fostul afacerist a mărturisit că părinții săi s-au opus categoric relației acestuia cu Anna Lesko: „Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: ”Ieși din casa fiului meu, rusoaico”. Așa s-a terminat relația noastră”.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit și are o fiica. Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

citește și...