Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Mesajul emoționant al mamei sale

18.01.2021, 16:55
Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Mesajul emoționant al mamei sale
Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Mesajul emoționant al mamei sale

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Irinuca s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Cu ocazia zilei sale de naștere, mama ei i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Monica Gabor a publicat o imagine inedită cu Irinuca, pe Instagram. În fotografia respectivă, fetița apare zâmbind și ținându-și capul în palmă, cu părul blond lăsat pe umeri.

Irina Columbeanu a împlinit 14 ani

‘La mulți ani fiicei noastre iubite! M-a găsit fericirea atunci când te-am născut, în urmă cu 14 ani, șu nu m-a mai părăsit de atunci. Cu fiecare zi de naștere ce trece, mă uimești tot mai mult. Ai devenit o persoană atât de inteligentă, amuzantă și bună, care are o viață atât de plină!

Sunt entuziasmată să aflu ce are viitorul în plan pentru tine. Să ai o zi de naștere minunată și fie ca toate visurile tale să se îndeplinească!’, a scris Monica Gabor, în dreptul imaginii cu fiica sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

De mai bine de doi ani, Irina Columbeanu s-a mutat în America, alături de mama ei și iubitul acesteia, miliardarul asiatic Mr.Pink. Tatăl ei, Irinel Columbeanu, mărturisea că îi duce dorul fiicei sale.

Irinel Columbeanu nu-și permitea să o mai întrețină

‘Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală’, a spus el la ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Irinel Columbeanu a decis, în urmă cu doi ani, ca Irina să locuiască alături de mama ei, pentru că nu-și mai putea permite să o întrețină în România.

De Crăciun, cei patru s-au pozat ca o familie fericită, iar imaginile au ajuns direct pe rețelele de socializare. Monica Gabor nu mai postase pe Instagram mai bine de un an jumătate. În fotografiile postate de fosta doamnă Columbeanu se distingea Irinuca. Adolescenta seamănă la perfecție cu mama ei și este extrem de frumoasă.

citește și...