Cum arăta Anna Lesko pe vremea în care era iubita lui Irinel Columbeanu FOTO

07.01.2020, 13:02
Cum arăta Anna Lesko pe vremea în care era iubita lui Irinel Columbeanu FOTO
Cum arăta Anna Lesko pe vremea în care era iubita lui Irinel Columbeanu

În anii ’90, Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz! Omul de afaceri si îndrăgita solistă s-au cunoscut pe vremea când Anna era doar o puștoaică de 17 ani. Diferența mare de vârstă între ei nu i-a împiedicat să își trăiască povestea de iubire.

Cum arăta Anna Lesko pe vremea în care era iubita lui Irinel Columbeanu

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au cunoscut în 1996, la Casino Constanța. La vremea respectivă, frumoasa basarabeancă făcea parte dintr-o trupă de dansatori.

Deși nimeni nu dădea nicio șansă relației lor, Anna și Irinel s-au iubit cu patimă timp de opt ani. Mai mult de atât, solista i-a stat alături lui Irinel Columbeanu într-o perioadă extrem de dificilă, îngrijindu-l în urma unui atac cerebral. Cei doi s-au despărțit în 2004, dar au rămas în relații foarte bune.

“Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani; plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele. Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare. Relatia mea cu Irinel a fost una de o factura speciala. Numai eu si cu el o stim. Pentru cei care cauta senzationalul le voi spune ca nu ne-am certat, ca am ramas prieteni”, spunea Anna despre Irinel.

Acum, Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar puțini știu cum arăta Anna Lesko pe vremea în care era iubita lui Irinel Columbeanu.

Pe vremuri, Anna Lesko era doar o adolescentă sexy care umbla doar în blugi. Cu toate acestea, i-a atras privirea lui Irinel Columbeanu și a făcut-o iubita lui. Abia după ce s-a despărțit de Irinel Columbeanu, Anna Lesko s-a lansat mai mult în muzică. Astăzi, Anna Lesko este o cântăreață superstilată și pozează numai în ipostaze incendiare.

 

citește și...