Ce face Irinel Columbeanu, la 8 ani de la divorțul de Monica Gabor

04.11.2019, 15:36

Irinel Columbeanu a divorțat de Monica Gabor în 2011. Ei au fost căsătoriți din 2006 până în 2011, iar în ianuarie 2007 au devenit părinții unei fetițe. Irinel și Monica s-au războit în tribunale pentru custodia micuței, Irinuca.

Ce face Irinel Columbeanu, la 8 ani de la divorțul de Monica Gabor

După despărțirea de mama fiicei sale, Irinel Columbeanu a dispărut o perioadă de la evenimentele mondene și a preferat să se axeze mai mult pe viața personală.

Acum, Irinel Columbeanu are o nouă iubită, pe Oana Cojocaru, mai tânără decât el cu 40 de ani. Afaceristul a cucerit-o pe brunetă pe Facebook, după ce ulterior o întâlnise la un festival de modă.

La început, tatăl Oanei nu a fost de acord cu iubitul fiicei sale, ținând cont de vârsta înaintată a lui Irinel Columbeanu. Între timp, lucrurile s-au mai calmat, iar cei doi își trăiesc liniștiți povestea de iubire.

Mai mult de atât, fotografiile postate pe reţelele de socializare îi arată extrem de fericiți. Cu toate acestea, Oana Cojocaru are anumite interdicții de la iubitul afacerist.

Tânăra nu are voie să dea declarații despre el sau relația lor, decât după ce primeşte acordul. În plus, ea nu are voie să iasă singură în public și a renunțat la prezentările de modă.

Pe lângă relația cu tinerica Oana, Irinel Columbeanu se ocupă și se afaceri și de creșterea fiicei pe care o are cu Monica Gabor.

citește și...