FOTO / Andreea Bălan, ipostază provocatoare în costum de baie. Incendiară pe plajă!

27.10.2021, 10:34
FOTO / Andreea Bălan, ipostază provocatoare în costum de baie. Incendiară pe plajă!
FOTO / Andreea Bălan, ipostază provocatoare în costum de baie. Incendiară pe plajă!

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a postat în mediul online, mai multe fotografii îmn care apare în ipostaze provocatoare, în costum de baie. Întinsă pe nisip, artista a pozat astfel încât să-și scoată în evidență atuurile fizice. Imaginile incendiare cu vedeta au atras imediat atenția internauților, care au transmis numeroase mesaje.

Andreea Bălan a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii incendiare, în care apare într-un costum de baie extrem de sexy.

Vedeta a pozat într-un costum de baie din două piese, minuscul, care i-a lăsat formele la vedere.

Andreea Bălan, ipostază provocatoare în costum de baie. Cum au reacționat internauții

Imaginile incendiare cu artista au stârnit numeroase comentarii în mediul online.

”Ești cea mai sexy, frumoasă și bună mămică!!”, ”Wow”, ”Frumos,ca și Loredana și ea ne-a arătat toate costumele de baie și toate pozițiile!!!!”, ”Da, cuvintele nu sunt necesare…”, ”Esti superba! Wow! Un corp superb dupa doua sarcini”, ”Frumoasă și atrăgătoare”, ”Foarte buna. Frumos și atrăgător corp”, ”Minunată femeie, frumoasă și sexy”, ”Te admir foarte mult ,dar nu o lua pe urmele Loredanei, cu pozele”, ”Ce minunăție de corp ai ”, ”Tânără și neliniștită”, i-au transmis internauți Andreei Bălan.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea și are două fetițe

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Ulterior, Andreea Bălan a Trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. În ultima perioadă de timp, despre cei doi s-a spus că s-ar fi despărțit.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.  ”Da, l-am iertat pe George Burcea…  Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

“Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a completat vedeta.

citește și...