FOTO / Andreea Antonescu, topless. Au curs aprecierile din partea fanilor

31.03.2021, 16:41
FOTO / Andreea Antonescu, topless. Au curs aprecierile din partea fanilor
FOTO / Andreea Antonescu, topless. Au curs aprecierile din partea fanilor

Cântăreața Andreea Antonescu și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în care apare într-o ipostază plină de senzuaitate.

Andreea Antonescu a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care apare fără sutien. Vedeta a pozat astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi vrut. ”Fă-mă să simt ce nu pot descrie în cuvinte!”, a notat artista în dreptul imaginii.


Postarea Andreeei Antonescu a adunat mii de like-uri din partea internauților și numeroase comentarii. ”Ești o zeiță”, ”Un corp de invidiat”, ”M-ai lăsat fără cuvinte”, ”Superbă, mai ales că nu ai inhibiții”, ”Superbă și sexy”, ”Super”, ”Frumoasă”, ”Ce sexy ești”, i-au tranmsmis admiratorii Andreei Antonescu.

Andreea Antonescu a participat la ”Survivor România”

Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori. Revenită în România din Republica Dominicană, Andreea Antonescu a făcut declarații despre foștii ei coechipieri din echipa Faimoșilor.

”Îmi pare bine că am plecat de dragul de Siennei. Sunt un om corect, dar dacă nu erau probele sportive aș fi rămas poate până la final. Mi-am dat seama că trag echipa în jos. Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată. Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută. Zanni a fost la fel foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze. Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși. Zanni venea tot timpul și îmi spunea că nu vrea să reacționeze în anumite moduri, făcând referire la Elena”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit kanald.ro.

În plan personal, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

citește și...