FOTO / Andreea Antonescu și-a expus formele la plajă. ”Liberă la mare”

09.07.2021, 10:28
FOTO / Andreea Antonescu și-a expus formele la plajă. ”Liberă la mare”
FOTO / Andreea Antonescu și-a expus formele la plajă. ”Liberă la mare”

Cântăreața Andreea Antonescu a încins atmosfera la mare. Vedeta s-a pozat în costum de baie, apariția sa făcând deliciul fanilor din mediul online, care au dat like după like postării și care s-au întrecut în complimente. Andreea Antonescu are cu ce se lăuda din puunct de vedere fizic, fiind posesoarea unui trup cu forme apetisate.

La 38 de ani, cântăreața Andreea Antonescu este într-o formă fizică de invidiat. Are un tup foarte bine tonifiat, iar în costum de baie arată extraordinar de bine.

Vedeta a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie la malul mării. Costumul de baie din două piese, de culoare galbenă, i-a scos în evidență atuurile fizice.

Andreea Antonescu și-a expus formele la plajă. Fanii au fost încântați

Pozele cu Andreea Antonescu în costum de baie fac furori în rândul internauților. Imaginea respectivă a adunat numeroase aprecieri, dar și comentarii. ”Liberă la mare”, a scris artista în dreptul fotografiei în care apare în costum de baie.

”Apetisantă”, ”Foarte frumoasă”, ”Superbă”, ”Ești bună rău”, ”Arăți bine”, ”Ești piesă”, ”Bombă cu c eas”, ”Sexy”, ”Frumusețe”, ”Țiplă”, ”Frumoasă foc”, ”Ce frumoasă ești”, ”Superbă ca întotdeauna”, i-au transmis internauții Andreei Antonescu.

Andreea Antonescu e mama unei fetițe

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar.

Întrebată într-un interviu dacă există vreo posibilitatea ca ea și Traian Spak să-și reia relația, Andreea Antonescu a răspuns: ”Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu”.

Andreea Antonescu a participat la ”Survivor România”

Cântăreața Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori. Artista a vorbit despre participarea sa la competiția din Republica Dominicană.

”Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru. Am apreciat amabilitățile lor, ajutorul lor, hrana pe care o aduceau, deși știam că scopul era să mă întoarcă pe mine împotriva Elenei. Am luat partea bună a lucrurilor, însă am ales ideea de forță a fetelor, eu sunt o femeie puternică și independentă. Am ales să fiu de partea Elenei, care mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp, nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show”, a declarat Andreea Antonescu.

citește și...