FOTO / Anca Țurcașiu, mai emoționată ca niciodată. A izbucnit în lacrimi la TV

03.05.2022, 13:44
FOTO / Anca Țurcașiu, mai emoționată ca niciodată. A izbucnit în lacrimi la TV
FOTO / Anca Țurcașiu, mai emoționată ca niciodată. A izbucnit în lacrimi la TV

Cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, a fost mai emoționată ca niciodată la o emisiune de televiziune. Artista a izbucnit în lacrimi în momentul în care a văzut imagini de arhivă cu fiul său, Radu, când acesta era mic. Băiatul vedetei s-a căsătorit la sfârșitul lunii aprilie cu iubita lui, Andreea.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

În data de 29 aprilie 2022, Anca Țurcașiu a avut parte de un eveniment extrem de important în familia sa. Fiul său s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea. Radu este student la pedagogie și intrustor de snowboard, în timp ce Andreea este asistent universitar. Cei doi vor face nuntă în luna septembrie.

Anca Țurcașiu, mai emoționată ca niciodată. ”Eu am trăit acești trei ani alături de ei. Sunt un cuplu extrem de legat”

Prezentă în platoul emisiunii ”la Măruță”, de la pro TV, Anca Țurcașiu a fost exterem de emoționată când a văzut imagini cu fiul ei, Radu, când acesta era mic. Artista a făcut declarații despre căsătoria acestuia.

„Cum sună apelativul ăsta! Soacră mare! Eu cu Andreea, nora mea, am avut o relație de prietenie, eu o consider o prietenă foarte bună. În curând să o să spun că sunt bunică! Nu mă gândesc la viitor. Mi-e frică! A fost foarte emoționant momentul de la Starea Civilă, foarte frumos. Extrem de emoționant. Relația lor e de trei ani de zile, ei sunt foarte discreți. Au făcut un eveniment foarte restrâns. Sunt niște copii, sunt buni, tandri, romantici. Se completează reciproc. Eu am trăit acești trei ani alături de ei. Sunt un cuplu extrem de legat.La cununie a fost puțină lume. Am fost eu, tatăl meu și copiii. Eu sunt familia mea”, a spus vedeta, notează click.ro.

Despre absența soțului ei de la cununia civilă a fiului lor, Anca Țurcașiu a comentat: “Cine e fost a fost. Eu nu dau sfaturi! Eu am fost pusă în fața acestui fapt. Ei m-au anunțat acum câteva luni și Radu a lăcrimat când mi-a arătat inelul de logodnă. Astăzi foarte greu se mai căsătoresc oamenii. Eu încă nu pot să-mi scot inelul de pe deget”.

citește și...