Anca Țurcașiu a divorțat. ”Merg mai departe cu fruntea sus”

21.07.2020, 08:34
Anca Țurcașiu a divorțat. ”Merg mai departe cu fruntea sus”
Anca Țurcașiu a divorțat. ”Merg mai departe cu fruntea sus”

Binecunoscuta cântăreață Anca Țurcașiu a divorțat. Anunțuyl a fost făcut chiar de artistă, pe contul ei de socializare.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, a anunțat pe Facebook că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

Au aniversat 22 de ani de căsnicie anul acesta

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de foarte mulți ani, 22. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un băiat pe nume Radu.

”Nu știu cum au trecut acești ani. Au trecut frumos și repede. Nu am stat să numărăm niciodată, doar am trăit clipa, cum s-ar spune. E bine, e frumos, faptul că treci alături de omul pe care ți l-ai dorit alături prin viață și-l păstrezi acolo, e minunat. E foarte ușor să renunți la o relație mult mai ușor, decât să o păstrezi”, spunea artista recent.

citește și...