Primele declarații ale Ancăi Țurcașiu, după ce fiul ei s-a însurat! Vedeta nu-și mai încape în piele de fericire

30.04.2022, 21:03
Primele declarații ale Ancăi Țurcașiu, după ce fiul ei s-a însurat! Vedeta nu-și mai încape în piele de fericire
Primele declarații ale Ancăi Țurcașiu, după ce fiul ei s-a însurat! Vedeta nu-și mai încape în piele de fericire/ foto: facebook

Ziua de 29 aprilie a fost una extrem de emoționantă pentru Anca Țurcașiu! Fiul ei, Radu, în vârstă de 22 de ani, a făcut pasul cel mare. Tânărul s-a cununat civil cu partenera lui, o fată pe nume Andreea. Pe rețelele de socializare, artista a publicat mai multe imagini de la fericitul eveniment. 

Anca Țurcașiu nu-și mai încape în piele de fericire! Singurul ei băiat, Radu, s-a așezat la casa lui. El s-a cununat civil la Primăria Sectorului 6, zilele trecute. La eveniment au participat doar câțiva apropiați, familie și prieteni. Cea mai emoționată a fost soacra mare, Anca Țurcașiu.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat

„Sunt în al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard.

Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Click!

Actrița a făcut minunatul anunț și pe rețelele de socializare, acolo unde a postat câteva imagini superbe de la eveniment, însoțite și de un mesaj de suflet pentru fiul și nora ei.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm.”, a scris Anca Țurcașiu, pe contul personal de Instagram.

Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu doi ani

În vara lui 2020, Anca Țurcașiu a divorțat de tatăl fiului ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Nașul lor, Cristian Țânțăreanu făcea și o serie de dezvăluiri șocante cu privire la motivul ce a stat la baza separării celor doi.

„Am vorbit chiar şi sâmbătă cu ei. Nu erau supăraţi deloc. În cercul lor nu era niciun secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa.

au vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. Mi-a zis că nu poate să-mi dea stimulente că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună. Pentru ei acest lucru era că o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată”, spunea afaceristul despre obiceiurile celor doi soți.

 

citește și...