Zi mare pentru Anca Țurcașiu. 1 martie are o semnificație aparte pentru ea!

01.03.2021, 10:27
Zi mare pentru Anca Țurcașiu. 1 martie are o semnificație aparte pentru ea!
Zi mare pentru Anca Țurcașiu. 1 martie are o semnificație aparte pentru ea!

Anca Țurcațiu îl aniversează de Mărțișor pe fiul ei, Radu.

Ziua de 1 Martie este una cu totul specială pentru cântăreța Anca Țurcașiu. Este ziua în care l-a adus pe lume pe fiul ei, Radu.

De ziua de naștere băiatului său, vedeta a transmis un mesaj pe contul său de socializare. ”Mărțișor! Cea mai importantă zi din viața mea. Radu. Copilul meu, Mărțișor. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris artista în mediul online.

Ce spunea Anca Țurcașiu despre relația cu fiul ei

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Anca Țurcașiu vorbea despre relația cu fiul ei, Radu.

Artista mărturisea că acesta i-a dat de înțeles prin comportamentul lui că a suferit că mama sa lipsea foarte mult de acasă din cauza turneelor.

”Nu mi-a reproșat niciodată în cuvinte, dar din comportamentul lui a reieșit că m-a pedepsit pentru asta. Îți dau exemplu: când era mic și veneam dintr-o călătorie cu Cristi, se repezea doar la el să îl ia în brațe și îi spunea „tată, tată!. Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream. Pedepse de genul acesta, istețe, îmi aplica. Am lipsit mult de lângă el, recunosc, și îmi pare rău pentru asta. Așa era situația, așa erau vremurile. De când s-a născut și până a făcut trei ani, eu plecam seara să cânt. Era atunci la modă să cânți în restaurante și baruri, cu orchestră mare, cu programe de cabaret, la barurile Melody, Ambasador. Era efervescență după Revoluție. Așa că, în fiecare seară, plecam la 20.30 și mă întorceam la 4 dimineața. Acesta era serviciul meu, cântam cam în 5-6 locuri pe seară. Soțul meu rămânea seară de seară singur cu copilul și îi făcea baie, masaj, îl culca, îi dădea să mănânce. Îți dai seama că între ei s-a legat o relație foarte specială. Când avea cam patru ani, l-am întrebat: „Dacă nu aș fi fost eu mama ta, cine ți-ar fi plăcut să fie?. Și el a răspuns: „Tata”, spunea vedeta.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu.

Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

citește și...