Primul mesaj transmis de Anca Țurcașiu la luni distanță după ce a divorțat. Ce a transmis artista

11.10.2020, 10:11
Primul mesaj transmis de Anca Țurcașiu la luni distanță după ce a divorțat. Ce a transmis artista
Primul mesaj transmis de Anca Țurcașiu la luni distanță după ce a divorțat. Ce a transmis artista

La câteva luni distanță după ce a anunțat că divorțează de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a revenit pe rețelele de socializare. Aceasta a transmis un mesaj celor care o urmăresc în mediul online.

Anca Țurcașiu a  revenit pe rețelele de socializare, la câteva luni după separarea de cel care i-a fost soț, medicul stomatolog Cristian Georgescu, care după divorț și-a refăcut imediat viața alături de o blondă.

Vedeta le-a transmis un mesaj celor care o urmăresc pe internet. Mesajul este însoțit de o fotografie în care vedeta este zîmbitoare și arată mai bine ca niciodată.

”E sănătos să-ți dai o pauză de respirație. Să mergi la mare. Să citești. Să stai cu tine. Să te uiți înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”, a spus artista.
Fanii s-au bucurat de revenirea Ancăi Țurcașiu și i-au trimis numeroase mesaje.

E sănătos să-ți dai o pauză de respirație. Să mergi la mare. Să citești. Să stai cu tine. Să te uiți înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit.

Sunt aici.

Publicată de Anca Turcasiu pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează în luna iulie

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

citește și...