Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo rupe tăcerea despre aventura cu fotbalistul. „Nu știu dacă îi mai place acum”

28.06.2022, 20:53

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai generației sale. Tânărul în vârstă de 37 de ani, care a revenit la Manchester United vara trecută, după 12 ani, se află constant pe primele pagini ale ziarelor. Chiar dacă zvonurile sugerează că o posibilă mutare din Old Trafford este în cărți, o altă informație acum atrage atenția fanilor Ronaldo. Starul Hollyoaks, Gemma Atkinson, a vorbit despre cum este să te întâlnești cu legendarul atacant.

În timpul primului sezon al lui Ronaldo la Manchester United în 2007, Atkinson s-a întâlnit cu legendă fotbalului. Însă modelul a recunoscut că unele dintre întâlnirile ei cu fotbalistul au fost destul de ocazionale, deși acesta este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume.

Vorbind la postul de radio Key 103 din Manchester, ea și-a amintit de o zi în care cuplul a vizitat-o acasă pentru a savura ceai și a viziona Only Fools and Horses. Gemma Atkinson a vorbit abia recent, la 15 ani după relația cu Ronaldo, despre cum a decurs prima lor întâlnire.

”Nu știu dacă îi mai place acum, dar părea destul de entuziasmat la vremea aceea”

Atkinson a mai susținut că a refuzat sume enorme de bani pentru a vorbi deschis despre relația ei cu superstarul portughez, despre care se crede că valorează peste 350 de milioane de lire sterline și are 460 de milioane de urmăritori pe Instagram.

„Când ne-am despărțit, mi s-au oferit atât de mulți bani să vorbesc despre el. Și nu am vrut asta”, a dezvăluit ea.

Femeia este logodită cu un dansator

Gemma Atkinson s-a logodit cu fostul fotbalist de la Brentford și Everton Marcus Bent în 2008 și cu starul Britain’s Got Talent Liam Richards în 2013. Acum, ea este logodită cu dansatorul Gorka Marquez după ce perechea s-a întâlnit la Strictly Come Dancing în 2017. Fiica lor, Mia, s-a născut în iulie 2019.

Cât despre Ronaldo, fostul star de la Real Madrid și Juventus este foarte îndrăgostit de partenera sa Georgina Rodriguez. De asemenea, este un tată mândru de cinci copii. Primul său fiu, Cristiano Ronaldo Jr, în vârstă de 12 ani, s-a născut pe 17 iunie 2010 în Statele Unite cu ajutorul unei mame- urogat.

În iunie 2017, a fost dezvăluit că a avut gemeni printr-o mamă surogat în America – Eva și Matteo, în vârstă de cinci ani. O lună mai târziu, Cristiano a confirmat într-un interviu că el și Georgina așteptau primul lor copil împreună, fiica Alana, în vârstă de patru ani, sosind în noiembrie 2017.

În octombrie 2021, cuplul a confirmat că așteaptă gemeni. În mod tragic, și-au pierdut fiul la scurt timp după nașterea lui, în aprilie anul acesta. Ei au dezvăluit mai târziu că au numit-o pe fiica lor Bella Esmeralda. Familia s-a bucurat recent de o vacanță pe insula Mallorca din Spania.

citește și...