Cristiano Ronaldo împărtășește prima imagine cu fiica sa care a supraviețuit nașterii. Imaginea a strâns peste 7 milioane de aprecieri în 2 ore

30.04.2022, 16:51

Atacantul de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, a postat pe Instagram o poză cu el însuși ținându-și fiica nou-născută, ca urmare a tragicii moarte a fiului său. Cristiano Ronaldo a postat o poză cu el și fiica lui. Imaginea a strâns peste 7 milioane de aprecieri în 2 ore.

Cristiano Ronaldo și iubita Georgina Rodríguez au ajuns acasă cu fetița lor, la câteva zile după ce fratele ei geamăn, fiul lor nou-născut, a murit.

Pe Instagram, fotbalistul portughez a anunțat ieri că el și Rodríguez s-au întors de la spital, împărtășind prima fotografie publică a fiicei sale nou-născute.

Cristiano Ronaldo, imagine emoționantă cu fetița sa

Starul lui Manchester United a distribuit acum o imagine pe Instagram în care își leagăna fiica. Poza alb-negru arată un Ronaldo stând pe o canapea cu copilul său, cu subtitrarea postării: „Forever Love…”.

„Acasă, dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi. Vrem să mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și gesturile amabile. Sprijinul dumneavoastră este foarte important și am simțit cu toții dragostea și respectul pe care le aveți pentru familia noastră. Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”, a spus el.

Fotografia a fost apreciată copias de fanii superstarului, iar în 2 ore a adunat peste 7 milioane de like-uri.

”Venirea pe lume a fetiței noastre ne dă puterea de a trăi”

Când a anunțat moartea fiului său, Ronaldo insistase că nașterea fiicei sale este un mesaj de speranță. De asemenea, a profitat de ocazie pentru a mulțumi echipei medicale care a ajutat-o la naștere și a încercat să-și salveze fiul.

„Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinți. Doar venirea pe lume a fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire”, se arată în comunicat.

Cristiano este deja tată a patru copii. Primul său copil cu Georgina Rodriguez, Alana Martina, s-a născut în noiembrie 2017. De asemenea, este tatăl gemenilor fraterni Eva și Mateo,  făcuți printr-o mamă surogat în iunie 2017.

citește și...