FOTO. Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo. Vedeta apare într-un documentar Netflix. ”Știu ce înseamnă să n-ai nimic, acum știu și ce înseamnă să ai totul”

08.02.2022, 23:02

„Soția lui Ronaldo”, așa cum subliniază, de obicei, Georgina Rodríguez în mass-media, vrea să-și spună propria poveste, nu a soțului ei. Cu patru copii în familie și multă ambiție și forță, ea apare în trailerul serialului documentar Netflix pentru a vorbi despre câteva lucruri din viața ei care nu se știau până acum. 

Partenera lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, este vedeta celui mai nou serial documentar reality de la Netflix. ”Soy Georgina”, care a avut premiera pe 27 ianuarie, la nivel mondial, le-a oferit telespectatorilor o privire asupra femeii din spatele celui mai bun fotbalist din lume.

 

”Sunt Georgina Rodríguez, am 27 de ani și acum cinci ani viața mea s-a schimbat”. Cuvintele de început  din documentarul ”Soy Georgina” nu sunt, de departe, una dintre cele mai bune fraze din documentarul Netflix despre Georgina Rodríguez. Dar, sunt în schimb, directe și iluminatoare. Atât de mult încât la câteva secunde de la începutul documentarului știm deja că Georgina Rodríguez nu ascunde că, dacă este acum celebră, este din cauza statutului său de partener al fotbalistului Cristiano Ronaldo.

 ”Știu ce înseamnă să n-ai nimic, acum știu și ce înseamnă să ai totul”

”Vreau această casă mai omogenă. Nu-mi da flori de plastic, nu-mi da cărți. Nu pune multe obiecte ca să nu curăț praful”, spune vedeta, la începutul documentarului.

Cele mai bune fraze din ”Soy Georgina” sunt cele pe care le auzim la scurt timp, tot la începutul serialului. „Am trecut de la vânzarea de lux la a-l arăta pe covoarul roșu”. „Mulți îmi cunosc numele, puțini știu cine sunt”. „Știu cum este să nu ai nimic și știu cum este să ai totul.”.

În 2016, Georgina Rodríguez lucra într-un magazin Gucci, iar Cristiano Ronaldo juca la Real Madrid. A fost anul decisiv în viața influenței, pentru că a văzut-o  fotbalistul portughez intrând pe ușa magazinului. A început povestea de dragoste și un an mai târziu relația a devenit oficială. Din acel moment, ea a obținut faimă și avere pe care nu și-ar fi putut imagina niciodată, lucru pe care îl vom înțelege îndeaproape în documentarul Netflix „Eu sunt Georgina”.

“Ajungeam la muncă cu autobuzul, si plecam într-un Bugatti”

„De multe ori venea după muncă”, a spus Rodriguez în timpul documentarului. “Îmi amintesc, venea o dată într-un Bugatti. Colegii mei au înnebunit. Ajungeam la muncă cu autobuzul, si plecam într-un Bugatti. Adică oamenilor nu le venea să creadă.”

Ronaldo a recunoscut în timpul unei confesiuni filmate pentru serialul Netflix că nu credea că sentimentele lui pentru Rodriguez vor ajunge atât de puternice.

„Nu mă așteptam, sincer”, a spus el. „Dar după un timp am simțit că ea este femeia vieții mele”

Serialul Netflix ”Soy Georgina” este pe platformă din 27 ianuarie 2022. În urmă cu trei luni, s-a anunțat într-un teaser care sunt cele mai importante patru fațete din viața vedetei: familia ei, religia ei, influența în rețelele sociale și generozitatea.

Are doar 27 de ani și deja milionară. Georgina Rodríguez a construit un imperiu sub propriul ei nume. Însoțită mereu de familie, încearcă să facă mai mult loc relației ei cu copiii ei și Cristiano Ronaldo, dar nu vorbește prea mult despre vechile ei abilități de dansatoare.

Cei doi, care au împreună un copil, Alana Martina, a anunțat că așteaptă gemeni în octombrie.

Pe lângă copiii pe care îi împarte cu Rodriguez, Ronaldo are gemeni născuți printr-o mamă surogat, Mateo și Eva Marie, alături de fiul său Cristiano Jr.

Cum arată relația lor viitoare?

Ronaldo și Georgina sunt împreună din 2016. În ceea ce privește planurile viitoare de nuntă, ambii au spus că se va întâmpla.

Ronaldo este „1000%” sigur că cei doi se vor căsători, a dezvăluit el în ”Soy Georgina”.

„Întotdeauna îi spun Georginei că atunci când primim acel clic, ca tot ce s-a întâmplat în viața noastră, și ea știe despre ce vorbesc”, a spus el.

“Ar putea fi într-un an, sau ar putea fi în șase luni sau într-o lună. Sunt 1000% sigur că se va întâmpla”, a adăugat Ronaldo.

Tatăl vedetei s-a ocupat inclusiv cu traficul de cocaină și cannabis

Documentarul în care Georgina Rodriguez își povestește viața a prins imediat la public, dar au apărut și primele critici la adresa iubitei lui Cristiano Ronaldo. Partenera de viață a superstarului de la Manchester United vorbește foarte puțin în documentar despre mama ei, Ana Maria Hernandez, care nu apare deloc în film.

Despre tatăl său, Jorge Rodriguez, care a murit în urmă cu trei ani, iubita lui Cristiano Ronaldo îl amintește făcând referire doar despre starea de emoție prin care a trecut la moartea acestuia.

Jorge Rodriguez, socrul lui Cristiano Ronaldo, tatăl frumoasei Georgina, a făcut 10 ani de pușcărie în Spania. El a fost eliberat în 2013, după ce și-a ispășit pedeapsa. Presă spaniolă scrie că Jorge Rodriguez a fost închis pentru trafic de droguri în 2003. Tatăl Georginei Rodriguez a venit în Europa în anii ’80 și s-a ocupat inclusiv cu traficul de cocaină și cannabis. În 2003, Jorge Rodriguez a fost arestat în timp ce încerca să treacă cocaină în valoare de peste 100.000 euro din Spania în Franța.

citește și...