Cristiano Ronaldo, prima persoană care a ajuns la 400 de milioane de urmăritori pe Instagram. “Siiiuuu”

22.02.2022, 14:33

Cristiano Ronaldo este un nume sinonim cu recordul. De la a fi cel mai mare marcator din fotbalul masculin internațional până la a câștiga cinci titluri în Liga Campionilor, atacantul lui Manchester United a văzut totul într-o carieră strălucitoare. Bărbatul de 37 de ani a obținut un alt record, însă acesta nu are legătură cu fotbalul.

Cristiano Ronaldo,  în vârstă de 37 de ani, le-a mulțumit fanilor săi după ce a devenit prima persoană care a ajuns la 400 de milioane de urmăritori pe Instagram. Atacantul Manchester United a atins recordul la începutul acestei luni și este oficial cea mai faimoasă personalitate de pe platformă.

Cristiano Ronaldo a devenit prima persoană care a ajuns la 400 de milioane de urmăritori pe Instagram și a distribuit un videoclip pentru a le mulțumi fanilor săi.

Cristiano Ronaldo, prima persoană care a ajuns la 400 de milioane de urmăritori pe Instagram

În septembrie 2021, căpitanul Portugaliei devenise cea mai urmărită persoană de pe Instagram cu 237 de milioane de urmăritori și în doar câteva luni a atins recordul de 400, după împlinirea a 37 de ani, care a fost pe 5 februarie.

Legendarul fotbalist, care are în prezent 404 milioane de urmăritori, a postat un videoclip pe platformă pentru susținătorii săi, care includea celebra sa sărbătoare „Siuuu”, în timp ce purta un pulover Dior din cașmir gri de 2.000 de lire sterline.

Superstarul portughez și-a încheiat discursul de recunoștință cu celebrul „Siuuu”

 “Bună băieți, 400 de milioane… wow. Ce număr. Acum pot să spun ‘Siuuu!’

Ronaldo, care a mai jucat pentru Real Madrid, Juventus și Sporting Lisabona într-o carieră uluitoare de 20 de ani, este cu 92 de milioane de urmăritori în fața celui de-al doilea cel mai urmărit pe Instagram, modelul american și personalitatea TV Kylie Jenner.

Probabil, spre satisfacția lui Ronaldo, el este cu 96 de milioane de urmăritori în fața locului trei pe listă: rivalul de lungă durată la Balonul de Aur, Lionel Messi.

Ronaldo, plătit cu 1,6 milioane de dolari pe postare

Rapoartele de anul trecut susțin că Ronaldo câștigă aproximativ 40 de milioane de dolari pe an din Instagram datorită postărilor sponsorizate. Aceasta se ridică la aproximativ 1,6 milioane de dolari pe postare, pe baza activității sale în 2021.

Ronaldo este unul dintre singurele vedete ale sportului care a făcut atât de mult, deoarece topul este de obicei rezervat celebrităților americane din alte domenii ale divertismentului.

Ronaldo a jucat pentru United duminică, dar nu a marcat în victoria cu 4-2 împotriva Leeds.

Câștigătorul de cinci ori a Ligii Campionilor va ținti și mai multă glorie în competiție în acest sezon, deoarece United se confruntă cu Atletico Madrid în optimile de finală, miercuri seară.

citește și...