Giovani Becali, detalii picante despre viața amoroasă a lui Cristiano Ronaldo. ”Nu este o glumă”

01.05.2022, 11:20

Giovani Becalii a făcut declarații inedite despre viața amoroasă a starului portughez Cristiano Ronaldo. Agentul FIFA devaluie că a aflat informațiile prețioase de la antrenorul Jose Mourinho, dar și de la Jorge Mendes, managerul jucătorului.

Invitat  la Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a vorbit despre sacrificiile  pe care le face unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, Cristiano Ronaldo.  Acesta a explicat că starul portughez are un program pus la punct „minut de minut”.

Becali a declarat că, pentru a ajunge la nivelul de performanță sportivă a starului portughez, este nevoie ca sportivii să facă multe sacrificii. Agentul FIFA a declarat că Ronaldo are întotdeauna specialiștii lângă el, unul dintre cei mai importanți fiind sexologul.

Giovani Becalii, declarații inedite despre viața amoroasă a lui Ronaldo

Impresarul susține că are informații clare despre activitățile erotice ale starului portughez. Mai mult, agentul FIFA subliniază că programul lui Cristiano Ronaldo este atât de bine pus la punct încât are toate șansele să joace la un nivel competitiv până la vârsta de 42 de ani.

„Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut. Știe și când să o facă și cât să o facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r – Jorge Mendes, agentul lui Cristiano). Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot.

Nu este ca Messi. Va juca până la 42 de ani

Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani. Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a povestit Becali la Digi Sport Matinal.

citește și...