Florin Ristei, dezvăluiri din relația cu Naomi Hedman. ”Mi-a deschis mintea un pic”

10.10.2022, 17:04
Florin Ristei, dezvăluiri din relația cu Naomi Hedman. ”Mi-a deschis mintea un pic”
Florin Ristei, dezvăluiri din relația cu Naomi Hedman.

Cântărețul Florin Ristei, în vârstă de 35 de ani, trăiește o poveste de dragoste, de ceva vreme, cu Naom Hedman, pe care a cunoscut-o la concusul ”X Factor”. Artistul a dat detalii mai puțin cunoscute din relația sa cu cea care îi este iubită. ”Mi-a deschis mintea un pic”, a mărturrisit Floin Ristei într-un interviu.

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2013. Florin Ristei a devenit cunoscut pe vremea când era doar un copil, grație melodiei ”Dana”. Au trecut 20 de ani de la lansarea melodiei.  În cel mai recent sezon al emisiunii ”X Factor”, acesta a fost jurat, alături de Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior. În plan personal, Florin Ristei are o relație cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile de la emisiunea ”X Factor”. Cei doi se înțeleg perfect și s-au și logodit.

Despre relația sa cu Naomi Hedman a dat Florin Ristei detalii pentru click.ro. ”Sunt convins că sunt invidiat de multă lume pentru că, în afara faptului că e o fată frumoasă, e o apariție senzațională și are o energie atât de bună și deh… e tare!”, a spus artistul.

Florin Ristei, dezvăluiri din relația cu Naomi Hedman. ”Ni s-au potrivit energiile atât de bine”

”Îmi place că vede lumea cu un pic alți ochi decât o văd eu! Și eu nu am acceptat până acum alte păreri, dar am învățat să le accept și asta îmi place, că mi-a deschis mintea un pic!”, a spus Florin Ristei despre ce anume îi place cel mai mult la iubita lui.


Întrebat dacă se ceartă vreodată cu partenera lui, cântăețul a răspuns: ”Nu cred că s-a întâmplat, nu! Nu mai am 20 de ani să mă cert ca un adolescent! Și dacă sunt chestii diferite, le discutăm, dar în rest, ni s-au potrivit energiile atât de bine!”.

citește și...