Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. A făcut totul în mare secret

13.07.2021, 12:15
Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. A făcut totul în mare secret
Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. A făcut totul în mare secret

Cântărețul Florin Ristei trăiește o poveste de iubire cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile ultimul sezon al emisiunii ”X Factor”, de la postul de televiziune Antena 1. Acum s-a aflat că Florin Ristei și iubita lui s-au logodit.  Anunțul a fost făcut chiar de artist, în cadrul unui podcast la care a fost invitat.

Florin Ristei are o relație cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile de la emisiunea ”X Factor”, unde este jurat. Cei doi se înțeleg perfect, iar acum s-a aflat că s-au și logodit.

Vestea a fost dată de Florin Ristei în cadrul unui podcast.

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. Când s-a întâmplat

Florin Ristei a dezvăluit în cadrul podcastului HappyFishTV că s-a logodit cu Naomi Hedman. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului trecut.

”M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a spus Florin Ristei, relatează spynews.ro.

Ce spunea Florin Ristei despre iubita sa, Naomi Hedman

Florin Ristei a făcut recent  declarații, pentru libertateapentrufemei.ro, despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Naomi Hedman, cea care a concurat în cel mai recent sezon al emisiunii ”X Factor”. Florin Ristei a explicat cu ce anume l-a cucerit iubita sa, Naomi Hedman: ”Energia senzațională pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”.

”Ne schimbăm unul pe altul în fiecare zi. Mi se pare că evoluăm și ne ajutăm reciproc. Știu că e clișeu, dar asta simțim”, a completat Florin Ristei.

Întrebat dacă în momentul în care Naomi Hedman a apărut în viața sa era pregătit pentru o relație, Florin Ristei a răspuns: ”Pregătit pentru relație cred că eram, dar nu căutam, nu aveam așteptări. Și da, mi s-a confirmat că lucrurile bune apar când te aștepți mai puțin”.

citește și...