În ce relații este Florin Ristei cu jurații de la ”X Factor”. Artistul, surprins total de unul dintre colegii săi

16.10.2020, 09:35
În ce relații este Florin Ristei cu jurații de la ”X Factor”. Artistul, surprins total de unul dintre colegii săi
În ce relații este Florin Ristei cu jurații de la ”X Factor”. Artistul, surprins total de unul dintre colegii săi
Florin Ristei a dezvăluit în ce relații este cu cei trei colegi ai săi de la masa juriului din cadrul show-ului ”X Factor”, de la Antena 1.

Florin Ristei a căștigat concursul ”X Factor”, iar acum a ajuns să fie jurat la competiția respectivă. La masa juriului, Florin Ristei îi are colegi pe Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior. Artistul a dezvăluit ce relații are cu aceștia.

”Cu Delia mă cunosc de multă vreme, mi-a fost și mentor, și am o relație foarte bună. Cu Ștefan Bănică tocmai am avut o colaborare muzicală online, în timpul stării de urgență, și ne-am înțeles foarte bine, avem energii compatibile, iar Loredana a fost o surpriză pentru mine. Plăcută! Nu ne cunoșteam foarte bine înainte de a ne așeza la masa juriului, însă este o prezență senzațională, care a știut să nu mă facă să mă simt ușor outsider”, a declarat Florin Ristei pentru revista Viva.

Despre el ca jurat la ”X Factor”, Florin Ristei a spus:

”Nu pot fi blând, pentru că sunt o fire critică și perfecționistă. Sper ca asta să nu-i afecteze pe concurenți, ci, din contră, să îi ambiționeze și să vină și mai pregătiți”.

”X Factor”, la sezonul 9

O noutate a celui de-al nouălea sezon ”X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, pe care atât concurenții, cât și jurații au aflat-o încă din primul episod a fost împărțirea grupelor! Astfel, dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, anul acesta, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 ”X Factor”, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

citește și...