Ce a făcut Florin Ristei cu premiul de 120.000 de euro pe care l-a câștigat la ”X Factor”

15.08.2020, 11:28
Ce a făcut Florin Ristei cu premiul de 120.000 de euro pe care l-a câștigat la ”X Factor”
Ce a făcut Florin Ristei cu premiul de 120.000 de euro pe care l-a câștigat la ”X Factor”

Cântărețul Florin Ristei a dezvăluit ce anume a făcut cu banii pe care i-a obținut după ce a câștigat concursul ”X Factor”

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2013. În noul sezon al emisiunii, acesta este jurat, alături de Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior.

Într-un  interviu pentru libertatea.ro, Florin Ristei a explicat ce a făcut cu marele premiu pe care l-a âncasat după ce a câștigat ”X Factor”, în valoare de 120.000 de euro.

”Am plătit impozit, am achitat creditul pentru apartament și am investit în echipamente muzicale”, a explicat cântărețul.

”Concursul m-a readus în atenția publicului, care, probabil, începea ușor-ușor să uite perioada anilor 2000. M-au cunoscut un pic mai matur, aveam 26 de ani atunci, și am avut ocazia să le arăt toți pașii pe care i-am făcut pe plan profesional și care, se pare, au funcționat”, a adăugat el.


Piesa ”Dana” l-a făcut celebru

Florin Ristei a devenit cuinoscut pe vremea când era doar un copil, grație melodiei ”Dana”. Au trecut 20 de ani de la lansarea melodiei. Artistul a făcut declarații despre piesa care i-a adus celebritatea la nivel național.

”Probabil nu voi scăpa de Dana prea curând, dar am învățat în timp să mă obișnuiesc cu asocierea asta. Obișnuia să mă deranjeze, când eram mai mic, pentru că mă săturasem de același refren repetat obsesiv, dar acum mă bucur când văd că și copiii sub 18 ani știu o piesă care era lansată dinainte de a se naște ei”, a afirmat artistul.

Florin Ristei a mărturisit că faptul că a cunoscut succesul la 13 ani l-a ajutat.

”Am avut norocul că succesul a venit la o vârstă la care nu mi-am dat seama exact ce se întâmplă. Știam doar că îmi place să cânt, că vreau să fiu pe scenă și mă bucuram foarte tare de toată perioada. Probabil dacă se întâmpla același lucru pe la 19-20 de ani altfel era situația și aș fi putut derapa ușor”, a mai spus Florin Ristei pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...