Florin Ristei a primit ”botezul” X Factor. Ce i s-a întâmplat artistului

03.09.2020, 10:56
Florin Ristei a primit ”botezul” X Factor. Ce i s-a întâmplat artistului
Florin Ristei a primit ”botezul” X Factor. Ce i s-a întâmplat artistului

Câștigător în 2013, Florin Ristei a revenit în competiția X Factor în sezonul nouă, dar de această dată ca jurat. Florin Ristei s-a adaptat imediat atât cu noul scaun de la pupitru, cât și în echipă, așa că nu a trecut mult până ce a primit și ”botezul” X Factor.

”În două seri, când plecam de la filmările pentru cel de-al nouălea sezon X Factor, mi s-au întâmplat lucruri deosebite! În prima seară, când am ieșit în parcare, nu mi-am mai găsit mașina pentru că îmi las cheia la întâmplare, iar colegii din echipă mi-au ascuns-o după un gard.

În a doua seară, mi-am găsit mașina, dar de departe părea că nu este a mea… era de ”taxi driver”! Și dacă tot am găsit-o colantată, m-am gândit să le ofer sevicii de taxi juraților, măcar așa știm că sunt punctuali, pentru că îi iau eu de acasă când trebuie.

Eu chiar mă gândeam pe perioada pandemiei, pentru că mă plictiseam, să mă înscriu la un serviciu de tip car sharing și să îi surprind pe oameni. Și să îi filmez, sigur, dar fără să știe, să fie o surpriză!”, a declarat Florin Ristei.


La finalul sezonului cu numărul 8, cea care a avut parte de surprize din partea echipei a fost Delia, fostul său mentor și actuală colegă la pupitrul juraților. Atunci, Bella Santiago a câștigat marele premiu X Factor alături de Delia, iar porția de confetti a fost dublă: atât pe scenă, pentru Bella, dar și câțiva saci în mașina juratei ”X Factor”.

Noul sezon ”X Factor” va fi difuzat din 11 septembrie

Sezonul ”X Factor” cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

citește și...