VIDEO / Florin Ristei, despre perioada când a fost concurent la ”X Factor”. ”Eu am câștigat în ciuda șanselor”

19.07.2021, 15:43
VIDEO / Florin Ristei, despre perioada când a fost concurent la ”X Factor”. ”Eu am câștigat în ciuda șanselor”
Florin Ristei, despre perioada când a fost concurent la ”X Factor”. ”Eu am câștigat în ciuda șanselor”

Florin Ristei și-a amintit de perioada în care a fost concurent la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1. În anul 2013, artistul a fost cel care a câștigat show-ul de talente. La o emisiune online, Florin Ristei a făcut dezvăluiri din acea perioadă din viața lui. ”Eu am căștigat în ciuda șanselor”, a afirmat Florin Ristei.

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2013. Florin Ristei a devenit cunoscut pe vremea când era doar un copil, grație melodiei ”Dana”. Au trecut 20 de ani de la lansarea melodiei.

 În cel mai recent sezon al emisiunii ”X Factor”, acesta a fost jurat, alături de Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior. Finala competiției ”X Factor” a avut loc în data de 18 decembrie 2020. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii de la Antena 1 a fost câștigat de Andrada Precup, care a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică Junior. Andrada Precup este originară din Slatina, acolo unde locuiește familia ei, are 17 ani, și a impresionat juriul nu doar cu vocea ei, ci și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea la naștere. 

Florin Ristei, despre perioada când a fost concurent la ”X Factor”.  ”Nu am vrut nimic din toate astea, eu știu să cânt, atât știu să fac”

Florin Ristei a fost invitat la podcastul produs și găzdui de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde a făcut dezvăluiri din perioada când a fost conccurent la ”X Factor”.

„Eu trebuia să am poveste… Eu am câștigat în ciuda șanselor. Voiau să caute orice: ce îți place, ce nu-ți place, părinții, dacă am avut vreo dramă în copilărie. Dacă am un cățel, hai să arătăm cățelul la televizor. Dacă am avut probleme, dacă am avut o copilărie nu știu cum, dacă am stat la cămin, cum a fost, câți bani aveam. Nu am vrut nimic din toate astea, eu știu să cânt, atât știu să fac. Dacă vă place bine, dacă nu, nu. Nu se confecționase o poveste pentru mine. Dacă nu vrei, nu ți-o bagă pe gât, doar îți sugerează. De exemplu, haide să facem un interviu cu mama ta acasă, că o să fie emoționant. Le-am spus că nu o să obțină nimic de la ea, mama e la fel ca mine. Nu e pe drame (…). Au fost acasă și au întrebat-o dacă au existat perioade grele, iar mama a început să râdă. Nu au obținut nimic. Atunci mi-am dat seama că nu am o poveste, că dacă vor să le cânt, atât știu să fac. În semifinală, contracandidatul avea o poveste, cu dor de casă, că nu și-a mai văzut sora, avea și mai multă charismă decât mine, era foarte talentat. Era pe vremea când la X Factor chiar vota lumea (…). I-am zis directorului muzical că voi cânta ce vreau eu, voi cânta Queen (…). Nu m-a votat nimeni în semifinală. Am vrut să plec din emisiune (….)”, a declarat Florin Ristei, citat de tvmania.ro.

citește și...